Πιάτο-κόλαση θα σου σερβίρει το Edem's Yard αυτό το σαββατοκύριακο

Πιάτο-κόλαση θα σου σερβίρει το Edem's Yard αυτό το σαββατοκύριακο

Ένα από τα πιο δημοφιλή μπραντσάδικα της Κύπρου ξέρει να μας καλομαθαίνει

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή μπραντσάδικα, όχι μόνο της Λάρνακας όπου βρίσκεται αλλά ολόκληρης της Κύπρου. Ένα μικρό κουκλίστικο μαγαζάκι που τα πιάτα του όχι μόνο είναι νόστιμα αλλά και πολυφωτογραφημένα με αποτέλεσμα να γίνονται viral!

To τελευταίο ποστ του μαγαζιού στη σελίδα του στο facebook μας άνοιξε την όρεξη, κυρίως μας έτρεξαν τα σάλια. Μία φωτογραφία που ανέβηκε πριν από λίγο παρουσιάζει το νέο τους πιάτο που θα σερβίρεται αυτό το σαββατοκύριακο και αναμένεται σίγουρα να γίνει ανάρπαστο όπως κάθε φορά που παρουσιάζουν ένα signature πιάτο του. 

Αυτή τη φορά οι άνθρωποι του Edem's Yard ετοίμασα ένα παραδοσιακό πιάτο της Μέσης Ανατολής, κυρίως των χωρών όπως ο Λίβανος, το Μαρόκο, η Συρία, η Ιορδανία όπου το συγκεκριμένο έδεσμα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή της γαστρονομικής τους κουλτούρας. Πρόκεται για το θεσπέσιο, σιροπιαστό κιουνεφέ, που αν πήγες στο Λίβανο σίγουρα το δοκίμασες ή σε κάποιο μαγαζί της Κύπρου που σερβίρει ανατολίτικη κουζίνα. Το πιάτο θα σερβίρεται με παγωτό βανίλια και αναμένεται να κλέψει τις καρδιές μας. 

Μην προσπαθήσεις να κάνεις κράτηση, το μαγαζί δεν δέχεται κρατήσεις αλλά δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις στην ουρά για τραπέζι. 

1

Loader