Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουργιο Jamie Oliver Kitchen στη Λεμεσό που μόλις άνοιξε

Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουργιο Jamie Oliver Kitchen στη Λεμεσό που μόλις άνοιξε

Η διεθνούς φήμης εστιατορική αλυσίδα που φέρει την υπογραφή ενός από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο πήγε Λεμεσό

Έπειτα από την πρώτη άφιξή του στην Κύπρο, η διεθνούς φήμης αλυσίδα εστιατορίων του γνωστού Βρετανού σεφ Jamie Oliver επεκτείνεται στη Μαρίνα Λεμεσού και το ολοκαίνουργιο εστιατόριο είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί.

Πρόκειται για ένα από τους δισημότερους σεφ στον κόσμο. Ο Jamie Oliver που υπογράφει την φημισμένη αλυσίδα εστιατορίων μετά τη Λευκωσία πάει Λεμεσό και συγκεκριμένα στην κοσμοπολίτικη Μαρίνα της πόλης. 

Το νέο εστιατόριο με θέα τη θάλασσα υπόσχεται να μας σερβίρει νόστιμα πιάτα από ζυμαρικά, θαλασσινά, ατομικά και πιάτα to share εμπνευσμένα από τον σπουδαίο Βρετανί σεφ. Στο Jamie Oliver Kitchen θα υπάρχει κάτι για τον καθένα. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα με θέα τη θάλασσα και τα θετικά vibes, αναπόσπαστο στοιχείο των εστιατορίων Jamie Oliver, θα εντυπωσιάσουν τους θαμώνες από την πρώτη στιγμή. Δες εδώ το μενού!

O νέος χώρος είναι προσεγμένος και εντυπωσιακός σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook. 

To εστιατόριο θα είναι καθημερινά ανοιχτό από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ και θα σερβίρει καφέ, γλυκό, μεσημεριανό, δείπνο και κοκτέιλ. 

Πληροφορίες: 25057575

1

9 

9

 

Loader