Πρώτη γνωριμία με τη σικάτη νέα άφιξη στην καρδιά της Λευκωσίας

Πρώτη γνωριμία με τη σικάτη νέα άφιξη στην καρδιά της Λευκωσίας

Μία all day επιλογή για καφέ, μεσημεριανό και ποτό στο κέντρο της πόλης

Το concept του ΜΕΤ γεννήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με «φρέσκιες» ιδέες και πο-λύχρονη εμπειρία στο χώρο της εστίασης. Μέλη της ομάδας αυτής, οι Τέλης Αριστείδης, Σωτήρης Φασουλής και Δήμος Ανδρεόπουλος, οι οποίοι σας υποδέχονται στο χώρο τους για τις all day casual dining εξόδους σας.

To MET, στην καρδιά της Λευκωσίας, λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ και ήρθε για να χαρίσει υπέροχες στιγμές στους θαμώνες του τόσο στον εσωτερικό του χώρο όσο και στην υπέροχη βεράντα του. Απολαύστε τον καφέ σας με ένα ελαφρύ πρωινό, το lunch break σας με ραφιναρισμένα πιάτα, τα after work drinks σας με bites, και φυσικά το βραδινό σας γεύμα υπό τη συνοδεία μοναδικών cocktails μέχρι αργά το βράδυ.

Το μενού είναι μια δημιουργία του γνωστού Έλληνα chef Νίκου Ψηλού και περιλαμβάνει επιλογές με πλούσια παλέτα γεύσεων καλύπτοντας μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Στο μενού θα βρείτε επιλογές από σαλάτες, θαλασσινά και meat dishes, ενώ ξεχωρίζουν ιδιαίτερα οι vegan επιλογές που προσφέρει.

Το MET βρίσκεται στην Οδό Στασάνδρου 4,1060 στη Λευκωσία, και μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας αποκλειστικά online μέσω του https://bit.ly/3xx5zgq

Stay updated ακολουθώντας το MET σε Facebook και Instagram

Loader