Τα 5 beach bars της Κύπρου που πρέπει να αράξεις φέτος το καλοκαίρι

Τα 5 beach bars της Κύπρου που πρέπει να αράξεις φέτος το καλοκαίρι

Πέντε διαφορετικές επιλογές για να απολαύσεις ποτό, φαγητό, ήλιο και θάλασσα

Οι ημέρες των διακοπών μας πλησιάζουν γι’ αυτό ετοιμάσου να αράξεις σε πέντε διαφορετικά και αγαπημένα παραλιακά μπαράκια της Κύπρου όπου θα αράξεις στη ξαπλώστα τους.

3

Grape by the sea, Κάτω Πύργος 

Ναι, η Λευκωσία έχει παραλίες όπως ακριβώς διαθέτει και beach bars και βρίσκονται στον Κάτω Πύργο Τυλληρίας που γεωγραφικά δεν ανήκει όπως πολλοί θεωρούν λανθασμένα στην επαρχία Πάφου αλλά Λευκωσίας. Ένα ειδυλλιακό παραθαλάσσιο μπαράκι στην αμμουδιά της παραλίας Κρυονέρι. Καθημερινά από νωρίς το πρωί μπορείς εδώ να αράξεις στις ξαπλώστρες και στις μαξιλάρες του απολαμβάνοντας τον καφέ σου, το ποτό σου, φαγητό μεσημέρι με διάφορα είδη σχάρας και να απολαύσεις αργά το απόγευμα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. 

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-00:00, Σάββατο-Κυριακή 10:00-03:00, Νικόλα Πηλίδη 15, Κάτω Πύργος, Λευκωσία. Τηλ:. 96117656.

7

Serena Beach Bar, Πρωταρας 

Το παλιό και αγαπημένο μας διαχρονικά στέκι στον Πρωταρά ανακαινίστηκε πρόσφατα φουλ και προσφέρει πλέον μία μοναδική all day εμπειρία στον πανέμορφο χώρο του που θυμίζει μαγαζί ενός κοσμοπολίτικου ελληνικού νησιού. Εδώ θα απολαύσεις την ημέρα σου από νωρίς το πρωί με τον καφέ σου, τα δροσερά ποτά και κοκτέιλ σου ενώ στο μενού του θα βρεις ενδιαφέρουσες επιλογές πιάτων. 

Δευτέρα-Κυριακή 09:00-01:30, Βρυσουδιών 115, Περνέρα, Πρωταράς. Τηλ:. 23833000.

6

Antamoma Beach Bar, Πρωταράς 

Ένα ακόμα ιδιαίτερα παραλιακό μπαράκι του Πρωταρά που θα το βρεις στην παραλία που βρίσκεται το ξενοδοχείο Golden Coast με θέα ένα μικρό κολπίσκο όπου θα αράξεις για όλη την ημέρα με καφέ, ποτό και φαγητό. 

Δευτέρα-Κυριακή 10:00-01:00, Πινιας 64, Golden Coast Hotel, Πρωταράς. 

1

Akakia Beach Bar, Λάρνακα

Η κοινότητα του Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας περηφανεύεται τα τελευταία χρόνια για τη δική της παραλία στο παραλιακό μέτωπο του χωριού. Μία οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και ψάθινες ομπρέλες που προσδίδουν μία άλλη αισθητική πιο εξωτική στον χώρο. Ένας ήρεμος χώρος για να απολαύσεις την μέρα σου μαζί με τον καφέ και το κοκτέιλ σου. 

Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα. Τηλ.: 96553192. 

2

Sea You Beach Bar, Πάφος 

Ένας ιδιαίτερο και πολύ αγαπημένο σημείο στην Κύπρο με μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Ένα μπαράκι φτιαγμένο από ξύλο με ιδιαίτερη διακόσμηση και όμορφη θέα. Εδώ θα βρεθείς από το πρωί για τον καφέ σου μαζί με το μπάνιο σου και νόστιμα πιάτα το μεσημέρι μαζί με το ποτό σου. 

Δευτέρα-Κυριακή 10:00-00:00, Παραλία Κισσόνεργας, Πάφος. Τηλ:. 96034343. 

Πηγή φωτογραφίας 

 

Loader