Τα δύο επόμενα Σάββατα πάμε για λαχταριστό brunch σε ένα χαριτωμένο μαγαζάκι στο χωριό

Τα δύο επόμενα Σάββατα πάμε για λαχταριστό brunch σε ένα χαριτωμένο μαγαζάκι στο χωριό

Το Φoodπρojεct στην Παρεκκλησιά θα σερβίρει και πάλι νόστιμα και υγιεινά πιάτα

To αγαπημένο μας μαγαζάκι στην Παρεκκλησιά της επαρχίας Λεμεσού, το Φoodπρojεct αυτό το Σάββατο 23 και το επόμενο 27 Ιουλίου ετοιμάζεται για να μας σερβίρει νόστιμα, λαχταριστά και healthy πιάτα από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το μεσημέρι.

Αν είσαι φίλος των εκλεκτών γεύσεων και αγαπάς το brunch τότε καλό είναι αυτό το Σάββατο 23/7 και το επόμενο 27/7 να κάνεις κράτηση στο χαριτωμένο μαγαζάκι της Παρεκκλησίας, το Φoodπρojεct για να μποραστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα ένα όμορφο πρωινό με καλό καφέ και εκλεκτά πιάτα. 

7

Τo μαγαζί μας ενημερώνει πως το μενού μεγαλώνει για αυτές τις δύο μέρες και εμπλουτίζεται για να προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία brunch! Επέλεξε απ' την αγαπημένη κατηγορία, αλμυρά, γλυκά, με δημητριακά ή αυγά για να φτάσουν στο τραπέζι σου! 

Φαγητά μαγειρεμένα χωρίς λάδι και λίπη σε επιφάνεια teppanyaki (ψήσιμο που διατηρεί καλύτερα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά και τη γεύση του), αγνά υλικά, γλυκά χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά. 

Το μαγαζί σημειώνει πως θα προσφέρει το brunch μενού του για το Σάββατο 23 και 27 Ιουλίου από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι. 

7

9

7

 

96

Loader