«Του Ποταμού Το Στριτ Φουτ» είναι ένα event πέραν από τα συνηθισμένα

«Του Ποταμού Το Στριτ Φουτ» είναι ένα event πέραν από τα συνηθισμένα

Λουκουμάδες, μπέργκερ, σουβλάκι και πολλά άλλα στην ολοκαίνουρια πλατεία του Δήμου Ιδαλίου

Ένα πολύ ιδιαίτερο όνομα αποφάσισαν να δώσουν στη δική τους καλοκαιρινή γιορτή στον Δήμο Ιδαλίου διοαργανώνοντας για δεύτερη φορά το «Του Ποταμού Το Στριτ Φουτ» που δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία γιορτή με φαγητό, μουσική, ποτό και skateboard στη νέα, πανέμορφη πλατεία του Δήμου Ιδαλίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Ιδαλιού διοργανώνει για δεύτερη φορά, το επιτυχημένο «Του Ποταμού Το Στριτ Φουτ» στην ολοκαίνουρια πλατεία του δήμου που βρίσκεται δίπλα από την πεζογέφυρα, εξού και το όνομα της εκδήλωσης. 

1

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου από τις 19:00 μέχρι αργά το βράδυ. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν λαχταριστά πιάτα και street food γεύσεις όπως: Burger από το Burger Time, pulled pork και hot dog από το γνωστό κι αγαπημένο Potbelly, noodles από Novel Yard, σουβλακι και γύρος από το Πάρκο, pancakes και κρέπες από Sonia's Petit World, λουκουμάδες από τους Δαλιτες, διάφορα άλλα γλυκά και δροσιστικά κοκτέιλ από το Eleven Drinkery. 

1

Και αν είσαι λάτρης των skateboards θα έχεις την ευκαιρία να ρολαρεις στο mini skatepark που θα διαμορφωθεί στο χώρο αποκλειστικά για το event από την Capsule Skateboards. Παράλληλα, ο Dj Α.G. Fell The Vibe, θα μιξαρει παλιές και νέες επιτυχίες.

1

Loader