Σχολικό φυλλάδιο μαθαίνει μαθητές γυμνασίου πώς να κάνουν πρωκτικό σεξ και fisting

Σχολικό φυλλάδιο μαθαίνει μαθητές γυμνασίου πώς να κάνουν πρωκτικό σεξ και fisting

Ένα φυλλάδιο σε σχολείο από τη σουηδική ένωση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που μαθαίνει τους μαθητές Γυμνασίου πώς να κάνουν ακραίο σεξ έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media.

Το φυλλάδιο σεξουαλικής εκπαίδευσης ενημέρωνε όσους το διάβαζαν -ήταν σε γυμνάσιο στη Σουηδία- πώς να συμπεριφέρονται όταν θέλουν να κάνουν πρωκτικό σεξ και συγκεκριμένα fisting.

«Προσέξτε πολύ, ειδικά στην αρχή και χρησιμοποιείστε πολύ λιπαντικό» αναφέρει σχετικά το φυλλάδιο.

Ειδικότερα, σε ένα σχολείο στην πόλη της Ουμεά, μαθητές Γυμνασίου μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με αυτό το ενημερωτικό υλικό, ενώ περίμεναν να δουν έναν ψυχολόγο, μια νοσοκόμα ή έναν σχολικό σύμβουλο, χωρίς επίβλεψη από κάποιον ενήλικα.

Η διευθύντρια του σχολείου συμφώνησε ότι το συγκεκριμένο «δεν ακούγεται σωστό» και δεσμεύτηκε να «κάνει μια κουβέντα γι’ αυτό», ενώ παραδέχτηκε ότι η ίδια δεν έχει διαβάσει το συγκεκριμένο φυλλάδιο.

«Δεν κάθομαι να διαβάζω όλα τα σχολικά φυλλάδια, έτσι δεν ήξερα ότι ήταν εκεί» ανέφερε η Καταρίνα Λούτντγκβιστ, μιλώντας στην εφημερίδα «Aftonbladet».

Το εκπαιδευτικό υλικό είχε εκδοθεί ήδη από το 2015 και σύμφωνα με την σουηδική ένωση σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης είναι το πρώτο του είδους που απευθύνεται σε τρανς ζητήματα.

Εκδόθηκε με την υποστήριξη του σουηδικού ταμείου κληρονομιάς, που διαχειρίζεται την περιουσία όσων πεθαίνουν χωρίς συγγενείς, κληρονόμους ή διαθήκη.

Σύμφωνα με τον υποδιευθυντή της ένωσης σεξουαλικής εκπαίδευσης, το φυλλάδιο είχε παραχθεί ειδικά για τρανσέξουαλ άτομα.

«Δεν απευθύνεται σε παιδιά ή νεότερους ανθρώπους, δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιηθεί σε ένα γυμνάσιο. Δεν είναι για σχολικό υλικό» εξήγησε ο υποδιευθυντής.

«"Το Σεξ και Τρανς" απευθύνεται σε τρανς και άτομα που κάνουν σεξ με τρανς. Είδαμε μια ανάγκη για σεξουαλική εκπαίδευση που απευθύνεται σ’ αυτή την κατηγορία ανθρώπων. Οι τρανσέξουαλ έχουν πιο κακή σεξουαλική υγεία από τον μέσο πληθυσμό και για καιρό η σεξουαλικότητα των τρανς ήταν αόρατη. Γι’ αυτό βγάλαμε αυτό το φυλλάδιο» σχολίασε η σουηδική ένωση για τη σεξουαλική εκπαίδευση(RFSU) με σχετική ανάρτησή της στο Twitter.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, μιας και εικονογράφηση του συγκεκριμένου φυλλαδίου ήταν αρκετά προκλητική σε σχέση με τα άλλα φυλλάδια της ένωσης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, που απευθύνονται σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σουηδική ένωση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ιδρύθηκε το 1933 για να στηρίξει το δικαίωμα στην έκτρωση και την αντισύλληψη.

Και για να συγκεντρώσει τα χρήματα για να στηρίξει τις δραστηριότητές της όλα αυτά τα χρόνια άρχισε να πουλάει προφυλακτικά, κάτι που έκτοτε κάνει έως και σήμερα.

Δείτε τις αναρτήσεις:

 

Πηγή 

Loader