Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ένα μουσικό υπερθέαμα στην Κύπρο

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ένα μουσικό υπερθέαμα στην Κύπρο

Mε την παράσταση «Έλα μες στην αγκαλιά μου»!

Σε ένα καλοκαίρι διαφορετικό, που όλοι αναζητούμε τη χαρά και την ξεγνοιασιά, ο ένας και μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος θα ανοίξει την αγκαλιά του και θα προσφέρει με τον ξεχωριστό, δικό του τρόπο, ανεμελιά, διασκέδαση σε ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από υπέροχα τραγούδια και ανεπανάληπτες μεταμφιέσεις.

Η Ματίνα Παγώνη θα τα… σπάει με τον Μαζώ, η Λίνα Μενδώνη θα συνομιλήσει με την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Αντέλ θα τα πει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρινέλλα θα γράψει ξανά ιστορία, ο Σάκης Ρουβάς θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Άντζελα Δημητρίου θα κατατροπώσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τσάκα- Τσούκα καθώς τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor!

Στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου θα βρεθούν για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Emmanuel κι η Brigitte Macron, ο Boris Johnson ο Recep Tayyip Erdoğan αλλά κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ θα παλεύει να βρει «Σασμό» με τον Αστέρη κι ο Δούκας Σεβαστός με τη Μυρσίνη θα έχουν εξαντληθεί από τα τσιμπήματα της Dr. Frinou!

«Έλα μες στην αγκαλιά μου»!  

Κείμενα : Τάκης Ζαχαράτος

Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου

Ενορχηστρώσεις : Δημήτρης Δημόπουλος

Διοργάνωση Chandal Entertainment LTD

Εισητήρια: soldoutticketbox  και για Λεμεσό tickethour 

 

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader