Το Comic con Cyprus είναι το event του Σαββατοκύριακου!

Το Comic con Cyprus είναι το event του Σαββατοκύριακου!

Μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ, το Cyprus Comic Con, η κορυφαία εκδήλωση της ποπ κουλτούρας στην Κύπρο, επιστρέφει δυναμικά αυτό το ΣΚ

Το Comic con Cyprus είναι το event του Σαββατοκύριακου!

Το Cyprus Comic Con είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος σκοπό έχει τη διάδοση της ποπ κουλτούρας στην Κύπρο, αλλά και την καθιέρωση της ετήσιας εκδήλωσης αυτής ούτως ώστε να ελκύει και επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες και όχι μόνο.

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=Wt1NirEQUkc)

Στην περσινή έκθεση, η οποία ήταν διήμερη για πρώτη φορά, πέραν των 12 χιλιάδων επισκεπτών παρευρέθηκαν στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου «Φιλοξενία», καθιστώντας την έτσι ως την μεγαλύτερη εκδήλωση στον τομέα της!

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=DkqQ9V7l2wA#action=share)

Οι Ειδικοί Προσκεκλημένοι, προέρχονται από τους χώρους του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, των κόμικ και των βιντεοπαιχνιδιών!

Πρόκειται για τους Hafthor Julius Bjornsson (γνωστός ως The Mountain από τη σειρά Game of Thrones), Μίλτο Γερολέμου (Game of Thrones, Star Wars: The Force Awakens, Murder on the Orient Express), Gerald Home (Star Wras: Return of the Jedi), Chris Achilleos (σκιτσογράφος και concept artist), Liam Shalloo (σχεδιαστής κόμικ με δουλειά πάνω σε Doctor Who, G.I. Joe, Transformers κλπ), Lee Townsend (σχεδιαστής κόμικ σε δουλειές όπως τα Transformers, Action Man και Death’s Head), Simon Furman (σεναριογράφος κόμικ με δουλειά πάνω στα Transformers, Marvel, IDW, Dreamwave, Titan κλπ), Rumen Petkov (animator και σκηνοθέτης των σειρών κινουμένων σχεδίων Johnny Bravo, Dexter’s Laboratory) και τους επαγγελματίες cosplayers NightCold Créations, Calypsen Cosplay, Alex Reiss (επαγγελματία cosplayer)! *The Mountain από τη σειρά Game of Thrones* *Μίλτος Γερολέμου από τη σειρά Game of Thrones* *Η επαγγελματίας cosplayer, Calypsen Cosplay*

Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα, οι επισκέπτες θα δουν από κοντά διάφορους καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό, την καθιερωμένη παρέλαση και τον διαγωνισμό cosplay, τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών και επιτραπέζιων, κινηματογραφικό φεστιβάλ, παζαράκι, φεστιβάλ εξωτερικού χώρου, ζωντανή μουσική και άλλα. Στους χώρους θα βρίσκονται και διάφορα καταστήματα που θα προσφέρουν προϊόντα που αφορούν την geek κουλτούρα, με θέματα από τα κόμικ, τον κινηματογράφο, τα κινούμενα σχέδια αλλά και τα βιντεοπαιχνίδια.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος τα πακέτα των εισιτηρίων χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: Το μονοήμερο (€5), το διήμερο (€8) και το VIP Pass (€30).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης

Loader