Έμιλη Γιολίτη: Η νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ

Έμιλη Γιολίτη: Η νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ

Ανακοινώθηκε σήμερα η νέα της θέση

Έμιλη Γιολίτη: Η νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ

Η Έμιλη Γιολίτη είναι μια από τις πιο πετυχημένες και δυναμικές γυναίκες του νησιού μας.

Σπούδασε Νομική στην Οξφόρδη και εδώ και μια δεκαετία είναι συνέταιρος στο δικηγορικό γραφείο Αριστοδήµου, Λοϊζίδης, Γιολίτης ∆ΕΠΕ, το οποίο έχει έδρα του την Λεμεσό, όμως δραστηριοποιείται και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Πριν από μερικά χρόνια έγινε η συγχώνευση του γραφείου της με τον διεθνή όμιλο Harneys.

Μεταξύ άλλων είναι μέλος πολλών Διοικητικών Συμβουλίων στην Κύπρο και το εξωτερικό. Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Η Έμιλυ Γιολίτη υπήρξε ιδρυτικό μέλος του STEP Κύπρου και έμπειρη δικηγόρος με ειδίκευση στο εταιρικό δίκαιο και πιο συγκεκριμένα στο διεθνή φορολογικό προγραμματισμό και σχεδιασμό φορολογικών δομών. Είναι επικεφαλής του διεθνούς τμήματος Tax and Regulatory, καθώς επίσης και επικεφαλής του Cyprus Fiduciary.

Η δικηγόρος από τη Λεμεσό και διευθύνουσα σύμβουλος του δικηγορικού γραφείου Harneys Αριστοδήμου, Λοιζίδης, Γιολίτη LLC, πέρα από την επαγγελματική της ιδιότητα, είναι και ευρέως γνωστή στην κοσμική ζωή του τόπου μας.

Εκτός από πολυπράγμων και επιτυχημένη επαγγελματίας, η κ. Γιολίτη έχει και δυο παιδιά, τον Παντελή και την Ιολή και έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι πάντα η προτεραιότητα της. Της αρέσει να διαβάζει -κυρίως- μυθιστορήματα, και θα ήθελε να μεριμνήσει περισσότερο για την παιδεία της χώρας μας!

(embed: https://www.instagram.com/p/BoEIhaSgULD/)

Δηλώνει θαυμάστρια των Marissa Meyer, Angela Ahrendts και Sheryl Sandberg και φαίνεται πως ακολουθεί το παράδειγμα τους.

(embed: https://www.instagram.com/p/BqcaJ78BzaT/)

"Είναι και οι τρεις νέες, πολυπράγµονες µητέρες, που ακολουθούν κάθε άλλο παρά την πεπατηµένη οδό, δίνουν λύσεις εκτός των τετριµµένων, αναβαθµίζουν την αισθητική των προϊόντων τους, νοιάζονται για την ποιότητα των εργασιακών συνθηκών των υπαλλήλων τους και το αποτέλεσµα είναι ετησίως αντιληπτό και για τις ίδιες, αλλά και για τις εταιρείες τους στις λίστες των Time και Forbes". δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξη της στη «Madame Figaro».

(embed: https://www.instagram.com/p/Bo6Abw4gLW9/)

Loader