Ο George Xinaris μέλος του Academy of Television Arts & Sciences

Ο George Xinaris μέλος του Academy of Television Arts & Sciences

Η πιο πολύτιμη διάκριση στο χώρο της τηλεόρασης για τον Κύπριο επιχειρηματία

Ο George Xinaris μέλος του Academy of Television Arts & Sciences

Η Academy of Television Arts & Sciences, ανακοίνωσε επίσημα στον Γιώργο Ξιναρή, πως εκλέχθηκε ως μέλος της Ακαδημίας.

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Ξιναρής, co founder του Branding Park, Board Member του The Royal Commonwealth Society, Chairman & CEO της εταιρείας Mesimvria Enterprises Ltd, έλαβε μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις στον χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης.

"Ως επαγγελματίας στον χώρο της τηλεόρασης τα τελευταία 25 χρόνια, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Επιτροπή και τα μέλη της που με πρότειναν στη θέση αυτή".

Λίγο πριν ταξιδέψει στις Κάννες, μιλήσαμε με τον κύριο Ξιναρή, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις υποχρεώσεις του, ως μέλος της Academy of Television Arts & Sciences.

Τι σημαίνει για εσάς, ο τίτλος του μέλους της Academy of Television Arts & Sciences; Πραγματικά είναι μεγάλη τιμή, αναγνώριση και επιβράβευση ο τίτλος αυτός για την όλη παρουσία μου στον χώρο και κυρίως στο εξωτερικό.

Είστε ο πρώτος Κύπριος που γίνεται μέλος της Ακαδημίας; Δεν γνωρίζω αν είμαι ο πρώτος Κύπριος, αλλά σίγουρα είμαι ο μοναδικός τα τελευταία χρόνια.

Αν κατάλαβα καλά, κάποια από τα υφιστάμενα μέλη σας πρότειναν και εγκρίθηκε η υποψηφιότητά σας. Σωστά; Οπωσδήποτε με έχουν προτείνει κάποιοι αλλά δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή ποιοι ήταν αυτοί. Αυτή είναι η διαδικασία.

Ποιές είναι οι υποχρεώσεις ενός μέλους της Academy of Television Arts & Sciences; Θα έχω συνάντηση στις Κάννες την ερχόμενη βδομάδα, προκειμένου να ενημερωθώ λεπτομερώς για όλες τις υποχρεώσεις μου στην Ακαδημία.

Loader