Η ΕΕ τιμά τις εταιρείες που διαπρέπουν στην ασφάλεια προϊόντων

Η ΕΕ τιμά τις εταιρείες που διαπρέπουν στην ασφάλεια προϊόντων

Τους νικητές του πρώτου Βραβείου Ασφάλειας Προϊόντων της ΕΕ για επιχειρήσεις, ανακοίνωσε η Κομισιόν

Η ΕΕ τιμά τις εταιρείες που διαπρέπουν στην ασφάλεια προϊόντων

Συγκεκριμένα 8 εταιρείες από την Αυστρία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες και τη Φινλανδία ανταμείφθηκαν για τις προσπάθειές τους να ενισχύσουν την ασφάλεια των παιδιών.

Οι νικητές αναλυτικά:

Απονεμήθηκαν χρυσό, ασημένιο και χάλκινο βραβείο, καθώς μια «ειδική μνεία», σε τέσσερις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και τέσσερις μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις όσον αφορά την ασφάλεια των προϊόντων παιδικής φροντίδας.

Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις:

Χρυσό βραβείο: Remmy (Ιταλία) – για το πρωτοποριακό Car Baby Alert, το οποίο μπορεί να σώσει ζωές ειδοποιώντας τον οδηγό σε περίπτωση που ένα παιδί έχει μείνει πίσω στο αυτοκίνητο•

Ασημένιο βραβείο: Evomove (Γερμανία) – για το κάθισμα Nomi, το οποίο βοηθά στην πρόληψη των ατυχημάτων που προκαλούνται από ανατροπές χάρη στα ειδικά ροδάκια του•

Χάλκινο βραβείο: Reer (Γερμανία) – για τις συσκευές προστασίας και τις δραστηριότητες επικοινωνίας της που προωθούν την ασφάλεια των παιδιών στο σπίτι•

Ειδική μνεία: Mippaa (Κάτω Χώρες) – για το καινοτόμο Stair Trainer, ένα ειδικό κιγκλίδωμα για μικρά παιδιά, που τα βοηθά να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν με ασφάλεια τις σκάλες.

Μεγάλες εταιρείες:

Χρυσό βραβείο: Reima Oy (Φινλανδία) – επειδή διασφαλίζει ότι τα ρούχα της δεν είναι μόνο ασφαλή για τα παιδιά, αλλά και ότι προσφέρουν επιπλέον προστασία, για παράδειγμα στο σκοτάδι.

Ασημένιο βραβείο: Cybex (Γερμανία) – για τα προσεκτικά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει το καροτσάκι της PRIAM και για τις άρτιες εσωτερικές διαδικασίες που ακολουθεί για την ασφάλεια των προϊόντων της.

Χάλκινο βραβείο: ΜΕΓΑ (Ελλάδα) – για τις καινοτόμες προσπάθειές της για τη διασφάλιση της χημικής ασφάλειας στις πάνες της Babylino Sensitive.

Ειδική μνεία: MAM Baby Austria – για τον καθορισμό και την υπέρβαση των προτύπων ασφάλειας για τις πιπίλες και τον εξοπλισμό ταΐσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: Οι 10 εταιρείες που δίνουν τους πιο παχυλούς μισθούς

Loader