Η πρώτη ημέρα του πρώτου Cyprus Career Expo

Η πρώτη ημέρα του πρώτου Cyprus Career Expo

Ενθουσιασμός, ικανοποίηση, προσδοκίες και αισιοδοξία στη μεγαλύτερη έκθεση εργασίας στην Κύπρο

Η πρώτη ημέρα του πρώτου Cyprus Career Expo

Η σημερινή, πρώτη ημέρα στο , ήταν γεμάτη. Γεμάτη επαγγελματίες που ζητούν ικανά στελέχη και ταλαντούχους πτυχιούχους που είναι έτοιμοι να χτίσουν τη δική του καριέρα.

(embed:https://www.facebook.com/cypruscareerexpo/videos/203412706934531/)

Το Περίπτερο 6, της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, ήταν από το πρωί γεμάτο κόσμο και ενδιαφερόμενους.

Η εκδήλωση, την οποία συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η Ergodotisi.com και το StudentLife, συγκέντρωσε κάτω από την ίδια στέγη εξιδεικευμένο προσωπικό, προσοντούχους νέους, και κορυφαίους εργοδότες, δημιουργώντας έτσι σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και εργοδότησης.

Η παρουσία της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου στην έκθεση, επιβεβαβίωσε τη σπουδαιότητα και τη σημασία της έκθεσης. Η Υπουργός, στον χαιρετισμό της κατά την έναρξη της Έκθεσης το πρωί του Σαββάτου ευχήθηκε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους εκθέτες, εργοδότες και υποψηφίους της πρώτης έκθεσης εργασίας στην Κύπρο. Έδωσε τα συγχαρητήρια της στους διοργανωτές αφού τόνισε ότι η Cyprus Career Expo είναι κάτι που χρειάζεται η Κύπρος και θα βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια για καταπολέμηση της ανεργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η Υπ.Εργασίας στην Cyprus Career Expo

Πληθώρα σεμιναρίων πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να βοηθήσουν όσους αναζητούν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον, να βελτιώσουν τα ταλέντα και δεξιότητές τους και επιπλέον να είναι πιο αποδοτικοί στους τρόπους εξεύρεσης εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η Ergodotisi.com ετοίμασε το Career Expo για εσένα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, θέλει τους φοιτητές του να έχουν σίγουρο επαγγελματικό μέλλον!

Αύριο, τελευταία ημέρα της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και εργαστήρια, από σύμβουλους σταδιοδρομίας και από καταξιωμένους επαγγελματίες στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, με στόχο να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους, βελτιώνοντας έτσι τις προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το StudentLife σε περιμένει στο Cyprus Career Expo!

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την εξειδικευμένη πλατφόρμα του Cyprus Career Expo για να έρθουν σε επαφή διαδικτυακά με εργοδότες.

Loader