Hellas Direct και Bazaraki.com, μαζί για την ασφάλεια κατοικίας

Hellas Direct και Bazaraki.com, μαζί για την ασφάλεια κατοικίας

Σύμπραξη των δύο εταιρειών. Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα ασφάλειας κατοικίας

Hellas Direct και Bazaraki.com, μαζί για την ασφάλεια κατοικίας

Στόχος της συγκεκριμένης σύμπραξης, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή με την προσφορά καινοτόμων προϊόντων ασφάλειας κατοικίας.

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς online ασφαλιστική εταιρεία που βασίζεται στην τελευταία τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη. Πρόσφατα ξεκίνησε την ασφάλεια κατοικίας στην Κύπρο σε συνεργασία με τη Swiss Re, έναν από τους μεγαλύτερους αντασφαλιστές παγκοσμίως, και τη Revolut, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εναλλακτική τράπεζα στην Ευρώπη.

Οι τρεις εταιρείες εισήγαγαν ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών στην κυπριακή αγορά, όπως τη δυνατότητα αγοράς ασφάλισης με την ημέρα, τον άμεσο διακανονισμό των απαιτήσεων και την επιστροφή ημερήσιων μικρο-πληρωμών σε καταναλωτές που δεν είχαν ζημιά.

Η κυπριακή εταιρεία έχει την υποστήριξη μίας μακράς λίστας κορυφαίων επενδυτών, όπως η Portag3, ο IFC (μέλος της Παγκόσμιας Τράπεζας), η Endeavor Catalyst, ο πρώην οικονομολόγος της Goldman Sachs Lord O'Neill και ο βετεράνος στα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια Jon Moulton.

Η Hellas Direct αντλεί έμπνευση από το άριστο λειτουργικό μοντέλο της Amazon, με στόχο να εφαρμόσει ένα αντίστοιχο μοντέλο στην ασφαλιστική αγορά.

Η ιστοσελίδα Bazaraki.com, το πιο δημοφιλές website αγγελιών στην Κύπρο, λειτουργεί ως ένα σύγχρονο παζάρι του 21ου αιώνα. Οι πωλητές και οι υποψήφιοι αγοραστές έρχονται σε άμεση επικοινωνία για την αγοραπωλησία ακινήτων, αυτοκινήτων, και πολλών άλλων προϊόντων, μέσω μίας εύκολης, χρήσιμης και γρήγορης πλατφόρμας.

Το Bazaraki.com κατέχει ηγετική θέση στην πώληση και ενοικίαση ακινήτων, καθώς κάθε μήνα περισσότεροι από 100.000 μοναδικοί χρήστες αναζητούν διαθέσιμα ακίνητα στην πλατφόρμα του, ενώ υπάρχουν περισσότερα από 24.000 διαθέσιμα ακίνητα προς πώληση και ενοικίαση σε ημερήσια βάση.

Μετά την ανάληψη της διοίκησης από νέους επενδυτές το 2017 και με δεδομένη τη συνεχή ανοδική πορεία της πλατφόρμας, τα στελέχη της σχεδιάζουν τον εμπλουτισμό της με νέα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες.

«Με τα καινοτόμα προϊόντα και την κορυφαία τεχνολογία της, η Hellas Direct είναι ο πλέον κατάλληλος σύμμαχος στη στροφή μας στον τομέα των ασφαλειών σπιτιού, τη στιγμή που η προσφορά ακινήτων είναι ένα από δυνατά μας σημεία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε και να προωθήσουμε μαζί προϊόντα ασφάλισης κατοικίας που ταιριάζουν στον καταναλωτή της σύγχρονης εποχής», σχολίασε ο Χρήστος Κυλιακούδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Bazaraki.com.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο. Με την Bazaraki.com μοιραζόμαστε την ίδια προσέγγιση σε ότι αφορά την καινοτομία, την αμεσότητα στην επικοινωνία και την άριστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή», δήλωσε ο Αλέξης Πανταζής, Co-founder και Executive Director της Hellas Direct.

«Η συνεργασία με την Bazaraki.com δε θα μπορούσε να ξεκινήσει σε καλύτερο χρόνο. Τώρα είναι η χρονική στιγμή που επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας και ενισχύουμε τη θέση μας τόσο στην Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή», συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Μάρκου, Co-founder και Executive Director της Hellas Direct.

Η Hellas Direct και το Bazaraki.com μοιράζονται την ίδια δημιουργική εμμονή για επένδυση σε ανθρώπους και σε γνώση και για την παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες τους. Οι δυο εταιρίες σχεδιάζουν κοινές προσπάθειες γνωριμίας των καταναλωτών με τον καινοτόμο και σύγχρονο τρόπο ασφάλειας κατοικίας.

Με την έναρξη της συνεργασίας, οι χρήστες της πλατφόρμας Bazaraki.com θα λάβουν ένα αποκλειστικό δώρο: έκπτωση €25 για κάθε νέο συμβόλαιο ασφάλειας κατοικίας.

Η συνεργασία αναμένεται να εξελιχθεί με τη δυνατότητα οι υποψήφιοι αγοραστές μέσω Bazaraki.com να γνωρίζουν άμεσα το κόστος της ασφάλειας του σπιτιού που επιθυμούν να αγοράσουν, καθώς η τεχνολογική εξέλιξη της προσφερόμενης υπηρεσίας από την Hellas Direct επιτρέπει την άμεση, γρήγορη και έγκυρη τιμολόγηση μόνο με την εύρεση της τοποθεσίας ενός ακινήτου στον χάρτη.

Για περαιτέρω πληροφορίες, επισκεφτείτε: https://www.hellasdirect.com.cy https://www.bazaraki.com

Loader