Βίντεο με «άρωμα» Κύπρου, από την Hermes

Βίντεο με «άρωμα» Κύπρου, από την Hermes

Περιδιάβαση στις ομορφιές του νησιού μας, με οδηγό την σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού και μουσική συνοδεία από τον Κώστα Κακογιάννη

Βίντεο με «άρωμα» Κύπρου, από την Hermes

Της Ελένης Χαραλάμπους

Ένα εξαιρετικό βίντεο που παρουσιάζει τις ομορφιές της Κύπρου όπως θα πρέπει να προβάλλονται, ετοίμασε και παρουσίασε στους 400 περίπου εκπρόσωπους και ηγετικά στελέχη των αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών της Ευρώπης, η Hermes Airports, στη διάρκεια της 29ης Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό.

Μία ξενάγηση σε όλα σχεδόν τα αξιοθέατα της Κύπρου, με οδηγό την διεθνούς φήμης Κύπρια σοπράνο Αλίκης Χρυσοχού και με την ξεχωριστή μουσική του πολυβραβευμένου συνθέτη Κώστα Κακογιάννη να ντύνει ηχητικά το φιλμάκι.

Το φιλμάκι, διάρκειας 8 περίπου λεπτών, ξεκινά με την εικόνα της Κύπρου από το διάστημα με την ατάκα “It is impossible to miss Cyprus when it comes into view” του Γερμανού αστροναύτη Alexander Gerst, το οποίο ανάρτησε στα social media μόλις διέκρινε το νησί μας κάτω από τα σύννεφα.

Στη συνέχεια, η διάσημη σοπράνο παρουσιάζει απ’ άκρη σ’ άκρη το νησί, κάνοντας στάση σε μνημεία, παραλίες, ορεινά θέρετρα και πόλεις της Κύπρου, προτάσσοντας μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες για κάθε επισκέπτη.

«Ο στόχος του βίντεο είναι αφενός να δώσει στους θεατές μια συνοπτική εικόνα των αξιοθέατων και των εμπειριών που προσφέρει στους επισκέπτες η Κύπρος, και από την άλλη να δημιουργήσει συναισθήματα μέσω της μουσικής επένδυσης», δήλωσε στoImpossible. Work η *Aνώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports Μαρία Κουρούπη.**

Πρόσθεσε ότι «η Κύπρος είναι ένα κράμα πολιτισμών, φυσικού πλούτου και τοπικής πολυμορφίας που δημιουργεί μια πληθώρα δυνητικών εμπειριών σε ένα μικρό και εύκολα προσβάσιμο χώρο. Θελήσαμε με το βίντεο να δημιουργήσουμε συνειρμούς, να μιλήσουμε στο συναίσθημα και να αναδείξουμε αυτό που πολλές φορές λέμε στους πιθανούς επισκέπτες στο νησί. Πες μας τι σου αρέσει να κάνεις και θα σου πούμε πού να πας, καθώς η Κύπρος προσφέρει προορισμούς και εμπειρίες για κάθε γούστο».

Μαρία Κουρούπη: Ο στόχος του βίντεο είναι αφενός να δώσει στους θεατές μια συνοπτική εικόνα των αξιοθέατων και των εμπειριών που προσφέρει στους επισκέπτες η Κύπρος, και από την άλλη να δημιουργήσει συναισθήματα μέσω της μουσικής επένδυσης

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=fHR_siNwqXw)

Χρησιμοποιήσαμε την Αλίκη ως οικοδέσποινα στο βίντεο θέλοντας να δέσουμε το τοπίο και τις εμπειρίες με ένα νέο άτομο, με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και κοσμοπολίτικη διάθεση, να ενδυναμώσουμε έτσι την εικόνα του νησιού μας και στα νεανικά κοινά που ζητούν το κάτι παραπάνω στις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες», συμπλήρωσε η κ. Κουρούπη.

Loader