Η Cyprus Airways επανασυνδέει την Πάφο με την Αθήνα

Η Cyprus Airways επανασυνδέει την Πάφο με την Αθήνα

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία θα συμπεριλαμβάνει το δρομολόγιο στο πτητικό της πλάνο από τις 21 Δεκεμβρίου 2019

Η Cyprus Airways επανασυνδέει την Πάφο με την Αθήνα

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την πρόθεσή της να ξεκινήσει προγραμματισμένες πτήσεις από Πάφο προς την Αθήνα και πίσω, από τις 21 Δεκεμβρίου 2019. Την σχετική απόφαση χαιρετίζουν η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και οι υπόλοιποι φορείς της επαρχίας.

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία θα εξυπηρετεί το δημοφιλές αυτό δρομολόγιο με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, με δύο Airbus A319, 144 θέσεων Οικονομικής.

O Chief Operations Officer της Cyprus Airways Γιώργος Μαυρόκωστας, δήλωσε “ως ο μοναδικός κυπριακός αερομεταφορέας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της αγοράς και γι’ αυτό αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα στο πτητικό μας πλάνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: Διαμαρτυρία ενάντια στην κατάργηση της πτήσης Πάφος – Αθήνα

Από την πλευρά της η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και οι υπόλοιποι φορείς εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την διοίκηση των Κυπριακών Αερογραμμών και χαιρετίζουν την εξαγγελία για έναρξη πτήσεων από και προς το Διεθνές αεροδρόμιο Πάφου.

Μετά από πρωτοβουλία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και σε συντονισμό αλλά και με την στήριξη των τοπικών αρχών και των οργανωμένων φορέων έχει κλειδώσει το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφο-Αθήνα.

Συγκεκριμένα, μετά από περίπου ένα χρόνο επαφών και διαβουλεύσεων, ωρίμασαν μόλις πρόσφατα οι συνθήκες και οι Κυπριακές Αερογραμμές επανέρχονται στην Πάφο μετά από δέκα χρόνια απουσίας.

Το νέο πρόγραμμα πτήσεων αναμένεται να επιφέρει οικονομικά οφέλη στην επαρχία και την Κύπρο γενικότερα. Η δραστηριοποίηση των Κυπριακών Αερογραμμών στην Πάφο δημιουργεί μια νέα προοπτική και αναβαθμίζει το διεθνές κύρος και την θέση της Πάφου.

Η πώληση εισιτηρίων για το δρομολόγιο Πάφος-Αθήνα έχει ανοίξει μέσω της ιστοσελίδας της Cyprus Airways .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: H Cyprus Airways «πετάει» σε 29 ελληνικούς προορισμούς

Loader