ΑΗΚ: Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα τις γιορτές

ΑΗΚ: Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα τις γιορτές

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου δεν θα διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

ΑΗΚ: Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα τις γιορτές

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν ρεύμα... για όλους τους οικιακούς καταναλωτές!

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου δεν θα διακόπτεται, λόγω οφειλής, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές. Στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς και με ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες των εορτών, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αποφάσισε και φέτος να μην διακόπτεται την περίοδο αυτή, λόγω οφειλής, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές πελάτες της.

Η απόφαση έχει ισχύ για το διάστημα από 21 Δεκεμβρίου 2018 έως και 11 Ιανουαρίου 2019 και αφορά όλες τις οικιακές διατιμήσεις, δηλαδή τις διατιμήσεις 01, 02 και 08.

Οικιακοί καταναλωτές, στους οποίους έχει διακοπεί η παροχή ρεύματος λόγω οφειλής, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επανασύνδεσης σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ. Η αίτηση θα εξεταστεί σύμφωνα με τη δυνατότητα ένταξης του πελάτη σε σχέδιο αποπληρωμής. Διευκρινίζεται πως η ευνοϊκή απόφαση επανασύνδεσης δεν περιλαμβάνει εκείνους που έχουν κατηγορηθεί για παράνομη ενέργεια κλοπής ρεύματος.

Με την ενέργεια της ΑΗΚ και αυτές οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν ρεύμα για όλους τους οικιακούς καταναλωτές!

Loader