Στα χέρια ιδιωτών το Παντοπωλείο Λεμεσού

Στα χέρια ιδιωτών το Παντοπωλείο Λεμεσού

Κατακυρώθηκε η προσφορά για διαχείριση της Α' Δημοτικής Αγοράς

Στα χέρια ιδιωτών το Παντοπωλείο Λεμεσού

Στην κατακύρωση της προσφοράς του Ενδιαφερόμενου Οικονομικού Φορέα που θα αναλάβει τη διαχείριση της Α’ Δημοτικής Αγοράς (Παντοπωλείο), του Δήμου Λεμεσού, προχώρησε η Επιτροπή Προσφορών του Δήμου, στη βάση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που λήφθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφέρει πως, σύμφωνα με τους όρους που περιλάμβανε η προκήρυξη του διαγωνισμού της προσφοράς, ο επενδυτής θα διαχειρίζεται όλα τα υποενοικιαζόμενα υποστατικά, συνδυάζοντας παραδοσιακές και εμπορικές χρήσεις, όπως καταστήματα πώλησης παραδοσιακών προϊόντων και χειροτεχνημάτων, ψυχαγωγία, εστίαση και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στην προκήρυξη του διαγωνισμού λήφθηκαν επίσης, υπόψη μελέτες εμπειρογνωμόνων στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Maracanda και καλές πρακτικές που εφαρμόστηκαν με επιτυχία σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις που συνδυάζουν με απόλυτη αρμονία το παραδοσιακό με το καινούργιο.

Το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς αποτελείται από μεγάλες αίθουσες και καταστήματα που καταλαμβάνουν μια έκταση τριών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Loader