Ο CEO έχει μάθημα παρακαλώ περιμένετε!

Ο CEO έχει μάθημα παρακαλώ περιμένετε!

Οι finalists του διαγωνισμού Junior Achievements εντυπωσίασαν και παραδειγμάτισαν

Ο CEO έχει μάθημα παρακαλώ περιμένετε!

Στο φετινό Junior Achievement 250 μαθητές-επιχειρηματίες, ηλικίας 15-18 ετών, από σχολεία ολόκληρης της Κύπρου, παρουσίασαν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, εκπροσωπώντας 35 εταιρείες.

Νικητές και χαμένοι δεν υπάρχουν σε αυτό τον διαγωνισμό -πως θα μπορούσαν άλλωστε; Η κριτική επιτροπή ωστόσο με δυσκολία επέλεξε 10 ομάδες προκειμένου να παρουσιάσουν τα προιόντα/ιδέες τους στις 22 Απριλίου στο Royal Hall, στη Λευκωσία.

Οι ομάδες εκείνες που είχαν υψηλότερη επίδοση σε κάποιες πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας, και επιλέχθηκαν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στον Τελικό και να διεκδικήσουν τον τίτλο για την “Επιχείρηση της Χρονιάς” ήταν οι BULBART, ελαία, PLAY GREEN, IGNIUM, PlantB, Scendles, SHAPES CYPRUS, SN-BOX, SPIRON και The Tsai Project. Οι 10 αυτές ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να μας πείσουν ακόμη μία φορά για την επιχειρηματική τους ιδέα στο #‎COYC2016 στις 22 Απριλίου στο Royal Hall!

Μέσα από το πρόγραμμα «Μαθητική Επιχείρηση», οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν στην πράξη πώς λειτουργεί μία επιχείρηση, να κατανοήσουν πώς αναπτύσσεται και υλοποιείται μία βιώσιμη επιχειρηματική ιδέα, από το στάδιο της αρχικής σύλληψης μέχρι τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης. Στόχος του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους νέους με γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την εργοδότησή τους σε κάποιον οργανισμό ή την ανάπτυξη της δικής τους επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά και γενικότερα για την επιτυχή τους σταδιοδρομία σε οτιδήποτε επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους.

Loader