Πρωτοφανής απάτη: Την έπεισε ότι ο Mr.Facebook θα της ξοφλούσε τα δάνεια

Πρωτοφανής απάτη: Την έπεισε ότι ο Mr.Facebook θα της ξοφλούσε τα δάνεια

Συνελήφθη 25χρονη

Πρωτοφανής απάτη: Την έπεισε ότι ο Mr.Facebook θα της ξοφλούσε τα δάνεια

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ύψους 64 χιλ. περίπου ευρώσε βάρος 58χρονης ιδιοκτήτριας οίκου ευγηρίας, διερευνά η αστυνομία.

Για την υπόθεση συνελήφθη 25χρονη υπάλληλος του οίκου ευγηρίας σε χωριό της Πάφου

Όλα ξεκίνησαν όταν η 58χρονη ιδιοκτήτρια Στέγης Ηλικιωμένων κατήγγειλε ότι μια συνάδελφος της ηλικίας 25 ετών την εξαπάτησε και της απέσπασε με ψευδείς παραστάσεις το χρηματικό ποσό των 64 χιλ. ευρώ.

Η 25χρονη, φέρεται να έδειξε στο τηλέφωνο της στην 58χρονη, αρχές Μαρτίου του 2016 μια ψεύτικη είδηση ότι ο ιδρυτής του Facebook έγινε πατέρας και χάριζε στον κόσμο που είχε ανάγκη. Έτσι συμφώνησαν να αποστείλουν μια επιστολή στον ιδρυτή του Facebook και να ζητήσουν βοήθεια οικονομική ώστε να ξοφλήσουν τα χρέη τους τα οποία ανέρχονταν σε κάποια εκατομμύρια.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη την επιστολή ανέλαβε να την στείλει η 25χρονη. Η 25χρονη από τότε και έπειτα , ζητούσε διάφορα ποσά από την ίδια τα οποία της τα έδινε για δικηγορικά έξοδα και κάποια ταξίδια που έπρεπε να κάνει ή για κάποιες αγορές του ιδιοκτήτη του Facebook με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που της απέσπασε να ανέλθει στις 63. 956 ευρώ.

Όταν ωστόσο αντιλήφθηκε τις προθέσεις της νεαρής κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Loader