Το Startups4Peace επιστρέφει

Το Startups4Peace επιστρέφει

Το πρόγραμμα διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά

Το Startups4Peace επιστρέφει

Η πρωτοβουλία συγχρηματοδοτείται από την πρεσβεία της Φιλανδίας στη Κύπρο και το έργο Επιχειρηματικής Καινοτομίας, που υλοποιείται από τη NI-CO, και το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σημαντικοί εταίροι στην πρωτοβουλία αυτή είναι το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο και το (link.

Σκοπός του προγράμματος είναι να ενθαρρύνει την καινοτόμα, νεοφυή επιχειρηματικότητα με δικοινοτικό όραμα στην Κύπρο. Μέσα από το Startups4Peace οι νέοι Ε/κ και Τ/κ επιχειρηματίες αποκομίζουν πολύτιμα εφόδια για να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα.

Οι φιναλίστ θα συμμετέχουν στα Bootcamps του προγράμματος επιτάχυνσης με καταξιωμένους εκπαιδευτές και μέντορες από το Ευρωπαϊκό startup οικοσύστημα ώστε να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε επιτυχημένες, κερδοφόρες επιχειρήσεις: εργαλεία που αποτέλεσαν πρώτης τάξεως εφόδια για τις Startups “Colive Oil” και “DONTI”, του περυσινούς νικητές του προγράμματος.

Το Startup4Peace φέτος εμπλουτίζει το πρόγραμμα επιτάχυνσης του με δυο διήμερα Bootcamps για να στηρίξει περαιτέρω τις κυπριακές startups.

Το όραμα του Startups4Peace για επιχειρηματική συνεργασία ενισχύεται και από τα πολλαπλά οφέλη της συνεργασίας Ε/κ και Τ/κ νέων ούτως ώστε μέσα στα πλαίσια του δικοινοτικού χαρακτήρα του προγράμματος να έρθει στην επιφάνεια το επιχειρείν της Κύπρου.

Οι νικητές του προγράμματος θα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους λαμβάνοντας μέρος στο SLUSH, μια από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις για startups, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, στις 21-22 Νοεμβρίου 2019.

(youtube:https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=ENtFYNq_78U)

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Startups4Peace ΕΔΩ και στη σελίδα μας στο Facebook.

Το Startups4Peace σας προσκαλεί στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος Startups4Peace 2019, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στις 6:00μ.μ. στο Goethe-Institut στη Λευκωσία.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης 18:00 Καλωσόρισμα κ. Timo Heino Πρέσβης της Φιλανδίας στη Κύπρο κ. Michael Docherty, Επικεφαλής Τομέα, Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκή Επιτροπή κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, Πρόεδρος Κυπριακού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Turgay Deniz, Πρόεδρος Τουρκοκυπριακού Εμπορικού Επιμελητηρίου 18:20 Παρουσίαση Startups4Peace 2019 κα Σταυριάνα Κοφτερός & κ. Tunch Yalgin, Startup Cyprus Παρουσίαση Startups4Peace Σποτ 18:30 Δεξίωση

Loader