Τα παγκάκια της Πλατείας Ελευθερίας είναι viral

Τα παγκάκια της Πλατείας Ελευθερίας είναι viral

Ο Δήμος Λευκωσίας τοποθέτησε νέα παγκάκια σε Πλατεία Ελευθερίας και οδό Κωστάκη Παντελίδη, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις

Τα παγκάκια της Πλατείας Ελευθερίας είναι viral

Τα νέα παγκάκια, φωτογραφίες των οποίων έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος, κέντρισαν το ενδιαφέρον των κυπρίων, οι οποίο τοποθετήθηκαν όχι επί των παγκακίων, αλλά επί των social media επί του θέματος.

Σχόλια τόσο για το χρώμα όσο και για το σχήμα τους είχαν την τιμητική τους. Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι σύντομα το λευκό χρώμα τους θα γίνει πολύχρωμο, ενώ σωρεία αντιδράσεων προκάλεσε το σχήμα τους. Επίσης κάποιοι διερωτήθηκαν πόσο κόστισαν τα παγκάκια, ενώ κάποιοι άλλοι σχολίαζαν πού θα ακουμπούν την πλάτη τους οι ηλικιωμένοι και οι κουρασμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές τις μέρες τοποθετούνται στην πλατεία τα street furniture όπως παγκάκια, βρύσες και κάλαθοι σκουπιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι τα 38 νέα παγκάκια όπως και οι βρύσες είχαν παραγγελθεί στην Ιταλία και με βάση τον προγραμματισμό θα έφταναν στην Κύπρο ακτοπλοϊκώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: Οι πιο ακριβοί δρόμοι και περιοχές σε Λευκωσία και Λεμεσό

Οι βρύσες, όπως και τα παγκάκια επελέγησαν από τον αρχιτέκτονα, εκπρόσωπος του οποίου ταξίδεψε από το Λονδίνο στην κατασκευάστρια χώρα για να ελέγξει και να εγκρίνει τα δείγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: Πόσοι από τους δρόμους της Λευκωσίας έχουν γυναικείο όνομα;

Loader