Διακρίσεις για τη Louis Hotels στα Cyprus Tourism Awards

Διακρίσεις για τη Louis Hotels στα Cyprus Tourism Awards

Διακρίσεις για τη Louis Hotels στα Cyprus Tourism Awards

Η Louis Hotels, έλαβε το χρυσό βραβείο στη κατηγορία “Recruiting, Rewarding & Developing talent”.

Η εν λόγω κατηγορία αφορά τον εντοπισμό, την ανάδειξη και την επιβράβευση μέσω επαγγελματικών ευκαιριών, νεαρών ταλέντων που θέλουν να ασχοληθούν με τον ξενοδοχειακό τομέα.

Με το καινοτόμο διαδικτυακό show μαγειρικής Kitchen Stars, η Louis Hotels ανέδειξε το ταλέντο και το πάθος των νεαρών διαγωνιζόμενων στη κουζίνα καθώς και την αγάπη τους για τη μαγειρική τέχνη.

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=UmbCQq2tTeY)

Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να εργοδοτηθεί για τουλάχιστον ένα χρόνο και να εξελίξει το ταλέντο του δίπλα στους κορυφαίους σεφ της Louis Hotels στα ξενοδοχεία της σε Κύπρο, Κρήτη, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και τη Μύκονο.

Η Louis Hotels απέσπασε επίσης χάλκινο βραβείο στη κατηγορία “City and Business Hotel” για το ξενοδοχείο Hilton Park, Nicosia.

To πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, λίγο διάστημα πριν του απονεμηθεί και το 5ο αστέρι λαμβάνει άλλη μια σημαντική διάκριση. Συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές, το Hilton Park, Nicosia προσφέρει όλα όσα θέλει ο απαιτητικός επισκέπτης.

Μετά την ολοκλήρωση των δύο φάσεων ανακαίνισης το Hilton Park, Nicosia επιστρέφει ανανεωμένο ενώ έχει εξασφαλίσει για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια την επωνυμία Hilton.

Η Louis Hotels αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ηγετική θέση που κατέχει στον ξενοδοχειακό τομέα λαμβάνοντας αυτές τις δύο νέες διακρίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ποιοί βραβεύτηκαν στην Απονομή των Cyprus Tourism Awards 2019

Loader