Ακόμη ένα trend, κάνει δυναμική είσοδο στην κυπριακή αγορά

Ακόμη ένα trend, κάνει δυναμική είσοδο στην κυπριακή αγορά

Το viral #bougatsan προσγειώνεται στη Λεμεσό, στο Estrella Limassol, το πρώτο all day café – restaurant της γνωστής αλυσίδας, εκτός Ελλάδας.

Ακόμη ένα trend, κάνει δυναμική είσοδο στην κυπριακή αγορά

Με περισσότερες από 244.000.000 αναφορές στο Google, παρουσία στα κορυφαία γαστρονομικά και ταξιδιωτικά μέσα του κόσμου, το Estrella κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή της παγκόσμιας foodie κοινότητας.

Το μικρό εστιατόριο που ξεκίνησε το 2013 στη Θεσσαλονίκη, μετράει πλέον τρία καταστήματα στην Ελλάδα ενώ το Estrella Limassol είναι το τέταρτο κατάστημα και το πρώτο που ανοίγει εκτός ελληνικών συνόρων.

Σερβίροντας περισσότερους από 30.000 πελάτες την ημέρα, το Estrella αποτελεί το δημοφιλέστερο και πιο επιδραστικό εστιατόριο του χώρου.

Στο breakfast & brunch μενού βρίσκουμε αβγά μαγειρεμένα με πολλούς τρόπους, πεϊνιρλί με λιωμένο κασέρι και κεφτεδάκια, breakfast pizza με αβγά και αβοκάντο, pancakes με σοκολάτα, red velvet pancakes με κόκκινα φρούτα και φυσικά το #bougatsan, ένα ζεστό κρουασάν που σερβίρεται με κρέμα μπουγάτσας. Επίσης μία μεγάλη επιλογή από χυμούς, smoothies και καφέδες.

Πολλοί είναι οι λόγοι που καθιστούν το Estrella μοναδικό. Αρχικά, το μενού του είναι απλό και κατανοητό με στοιχεία από το παρελθόν, αλλά και την καθημερινότητα. Μιλάει μια παγκόσμια γλώσσα χωρίς να χάνει ωστόσο την τοπικότητά του. Επιπλέον, μερικοί από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες υπογράφουν τα digital prints, το λογότυπο και τα place mats, ενώ το concept του αγαπήθηκε δικαίως όσο λίγα, με συγκλονιστικές γεύσεις και φανατικούς θαυμαστές.

Το λατρεμένο Estrella λοιπόν, αφού αγαπήθηκε από κοινό και τύπο (Guardian, NY Times, Saveur κ.ά.), μας συστήνεται επίσημα και στη Λεμεσό, από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και εξαιρετικά καλόγουστο χώρο, που βρίσκεται στην εσωτερική αυλή του Maximos Plaza, στην πολυσύχναστη περιοχή Εναερίου, το Estrella Limassol θα αποτελέσει το αγαπημένο στέκι της παρέας όλες τις ώρες της μέρας.

Loader