Το Wedkit, συγκεντρώνει κάθε φωτογραφία του γάμου σου

Το Wedkit, συγκεντρώνει κάθε φωτογραφία του γάμου σου

Με το Wedkit, οι καλεσμένοι δεν σε τιμούν μόνο με την παρουσία τους, αλλά και με τις φωτογραφίες τους

Το Wedkit, συγκεντρώνει κάθε φωτογραφία του γάμου σου

Πόσες φορές τράβηξες εξαιρετικές φωτογραφίες, χαριτωμένα ενσταντέ, ιδιαίτερες στιγμές του ζευγαριού με φίλους ή την οικογένειά του, πριν την τελετή, κατά τη διάρκεια αυτής ή στο γλέντι που ακολούθησε;

Πόσες φορές υπήρξες με το κινητό στο χέρι και το rec πατημένο, κινηματογραφώντας μια προσωπική στιγμή, μια χορευτική φιγούρα ή την πιο επική πτώση;

Πόσες φορές χρειάστηκε το ζευγάρι να ζητήσει αυτές τις φωτογραφίες, από κάθε καλεσμένο ξεχωριστά με μήνυμα στο κινητό, στο facebook, μέσω whatsapp ή instagram;

Οι δημιουργοί του WedKit, έχοντας υπάρξει σε πολλούς γάμους, αποφάσισαν πως αξίζει τον κόπο να κάνουν τη ζωή κάθε ζευγαριού πιο εύκολη και την συγκέντρωση όλων των φωτογραφιών αλλά και βίντεο, πολύ πιο οργανωμένη, δημιουργώντας το Wedkit.

(youtube:https://www.youtube.com/watch?time_continue=58&v=Z2ZR6Cue82M)

Η ιδέα είναι εξαιρετικά απλή, απλότητα που το καθιστά τόσο έξυπνο και συνάμα εύχρηστο. Το ζευγάρι δημιουργεί ένα γαμήλιο project μέσω της εφαρμογής, σε 3 μόλις βήματα.

Στη συνέχεια, αποστέλλει πρόσκληση στους καλεσμένους του, καλώντας τους να κατεβάσουν την εφαρμογή μέσω sms, email, facebook, whatsapp ή και QR code!

Οι καλεσμένοι, απολαμβάνουν τον γάμο, βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του γάμου, τα οποία μοιράζονται εύκολα με το ζευγάρι.

Το Wedkit όμως, δεν περιορίζεται στην συλλογή των φωτογραφιών. Τουναντίον, δίνει τη δυνατότητα στο ζευγάρι να αξιοποιήσει την τεχνολογία, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο {wed} ψηφιακό kit.

Πριν από το γάμο, το ζευγάρι μπορεί μέσω του Wedkit, να δημιουργήσει την δική του ιστοσελίδα, αναρτώντας κάθε πληροφορία που μπορεί να χρειάζονται οι καλεσμένοι για τον γάμο, όπως που βρίσκεται η εκκλησία, ποιος είναι ο χώρος της δεξίωσης, τι hashtag θα χρησιμοποιηθεί στα social media, και ότι άλλο ευφάνταστο αποφασίσει η νύφη, εύκολα και απλά.

Επίσης ένα animated video με όλες τις πληροφορίες του γάμου, το οποίο μπορεί να κάνει το ζευγάρι share σε όλα τα social media, είναι μία από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Wedkit, που επιβεβαιώνει πως οι μελλόνυμφοι είναι digital native και οι καλεσμένοι αδικαιολόγητοι αν αργήσουν.

Και αφού όλοι οι καλεσμένοι, χάρη στην ιστοσελίδα και το animated βίντεο, καταφτάσουν στην ώρα τους, θα έχουν τη δυνατότητα να κινηματογραφήσουν περισσότερες γαμήλιες στιγμές, τις οποίες εύκολα, με τη βοήθεια του app, θα μοιραστούν με το ζευγάρι σε υψηλή ανάλυση.

Αν το ζευγάρι προνοήσει να χρησιμοποιήσει hashtag για τον γάμο του, τότε ενημερώνοντας την εφαρμοφή, κάθε φωτογραφία που θα αναρτηθεί με τη χρήση του hashtag, αποθηκεύεται στο WedKit. Και ναι, με αυτό τον τρόπο, τα hashtags αποκτούν χρηστικά αξία!

Επιπλέον, το ζευγάρι μπορεί να δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους από τον γάμο του, σε μόλις λίγα λεπτά, αξιοποιώντας τα βίντεο τα οποία υπάρχουν στην διάθεσή τους, δημιουργώντας μια συλλογική ανάμνηση, για την ημέρα που οι ίδιοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Παρόλο που το 2019, είναι περιττό να επισημανθεί, να διευκρινήσουμε πως οι φωτογραφίες μπορούν να αναρτηθούν στο Instagram πολύ εύκολα μέσω της εφαρμογής.

Τέλος, το Wedkit συνεργάζεται με τυπογραφεία, που ασχολούνται αποκλειστικά με τη φωτογραφία και τα γαμήλια άλμπουμ, δίνοντας την δυνατότητα στο ζευγάρι να εκτυπώσει φωτογραφίες ή να δημιουργήσει το δικό του άλμπουμ, χρησιμοποιώντας το υλικό που παραχώρησαν σε αυτό, οι καλεσμένοι του γάμου του.

H εφαρμογή αν και βρίσκεται σε κλειστό πειραματικό στάδιο, έχει ξεπεράσει τους 300 χρήστες ενώ με την βοήθεια του Wedkit, περισσότερα από 50 ζευγάρια έχουν αυθόρμητες φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο τους.

Tο Wedkit αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στο κοινό αρχές Μαρτίου και θα είναι διαθέσιμο για Android σε Google Play Store και iOS στο App Store.

Η ομάδα του Wedkit θα βρίσκεται στην Αθήνα από τις 11 Ιανουάριου όπου και λάβει μέρος στην έκθεση (link που φιλοξενείται στο Ζάππειον Palace {Περίπτερο 89}.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με email στο [email protected]

Loader