Κλείδωσαν μέσα στο αεροσκάφος, γυναίκα που κοιμόταν

Κλείδωσαν μέσα στο αεροσκάφος, γυναίκα που κοιμόταν

Η Air Canada, επιβεβαίωσε το περιστατικό και διεξάγει έρευνα ενώ βρίσκεται σε επαφή με την άτυχη γυναίκα

Κλείδωσαν μέσα στο αεροσκάφος, γυναίκα που κοιμόταν

Ο Τίφανι Ανταμς πήρε μια πτήση της Air Canada διάρκειας 90 λεπτών από το Κεμπέκ προς το Τορόντο στις 9 Ιουνίου.

Αποκοιμήθηκε όμως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά όταν ξύπνησε βρήκε το αεροσκάφος άδειο, καθαρισμένο και σταθμευμένο στο Τορόντο.

Χωρίς να μπορεί κανείς μέχρι τώρα να απαντήσει στο πως ένα τέτοιο περιστατικό μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα, η Τίφανι Ανταμς, χρειάστηκε να περάσει ώρες μέσα στο αεροσκάφος καθώς το πλήρωμα την είχε ξεχάσει μέσα.

Οπως δήλωσε η ίδια, «Ξύπνησα γύρω στα μεσάνυχτα, παγωμένη και δεμένη στην θέση μου με την ζώνη ασφαλείας, στο απόλυτο σκοτάδι».

(embed:https://twitter.com/NPR/status/1142266727612461056?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1142266727612461056&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.huffingtonpost.gr%2Fentry%2Fpleroma-tes-air-canada-kleidose-epivate-mesa-sto-aeroplano_gr_5d0f4225e4b0aa375f4dd992)

Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας Independent, η Τιφανι Ανταμς, τρομοκρατημένη όπως ήταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με το κινητό της με οικείο της πρόσωπο αλλά απέτυχε καθώς έμεινε από μπαταρία.

Αδυνατώντας να το φορτίσει καθώς δεν υπήρχε ρεύμα στο αεροπλάνο, κατάφερε και βρήκε στο χώρο διακυβέρνησης του αεροσκάφους έναν φακό.

Στην συνέχεια μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου και για ώρες αναβόσβηνε τον φακό προς πάσα κατεύθυνση με την ελπίδα κάποιος να την αντιληφθεί καθώς ήταν αδύνατον να πηδήξει από τέτοιο ύψος.

Η περιπέτεια της έλαβε τέλος όταν όλος τυχαίως διερχόμενος αχθοφόρος με το φορτηγάκι του σταμάτησε σαστισμένος και βοήθησε την άτυχη γυναίκα να κατέβει από το αεροσκάφος, ενώ στην συνέχεια την συνόδεψε στο κτήριο της Air Canada, όπου την περίμεναν εκπρόσωποι της εταιρείας.

Η Ανταμς δηλώνει πως μετά το περιστατικό αντιμετωπίζει δυσκολίες στον ύπνο καθώς αντιμετωπίζει την φοβία πως θα ξυπνήσει και θα είναι κλειδωμένη σε ένα κρύο και σκοτεινό μέρος.

Οσο για την Air Canada, επιβεβαίωσε το περιστατικό και διεξάγει έρευνα ενώ βρίσκεται σε επαφή με την άτυχη Τίφανι Ανταμς.

Loader