Το «πραγματικό» σπίτι της Barbie ενοικιάζεται μέσω Airbnb

Το «πραγματικό» σπίτι της Barbie ενοικιάζεται μέσω Airbnb

Βρίσκεται στο Μάλιμπου είναι αντίγραφο της οικίας της διάσημης κούκλας και είναι γεμάτο με ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ

Το «πραγματικό» σπίτι της Barbie ενοικιάζεται μέσω Airbnb

Η Airbnb, που γιορτάζει την επέτειο 60 χρόνων της Barbie, θα δώσει την ευκαιρία σε έναν θαυμαστή της να ενοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι για μια διήμερη διανυκτέρευση, από την Κυριακή 27 μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, για μόλις 60 δολάρια τη βραδιά, με δωμάτιο για τον ίδιο και τρία ακόμη άτομα.

Η πολυτελής βίλα, με βασικό χρώμα φυσικά το ροζ, έχει διαμορφωθεί ανάλογα ώστε να μοιάζει με το χαρακτηριστικό παραθαλάσσιο σπίτι της Barbie, και βρίσκεται στην καρδιά του Μαλιμπού έχοντας θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Εκτός από δυο κρεβατοκάμαρες και δυο μπάνια, το σπίτι περιλαμβάνει επίσης διάφορους ακόμη μοναδικούς χώρους, ανάμεσά τους μικρή κινηματογραφική αίθουσα, γήπεδο, χώρο διαλογισμού, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πισίνα και πολλά άλλα.

Ωστόσο το πιο ελκυστικό ίσως μέρος του σπιτιού είναι το δωμάτιο - ντουλάπα, που διαθέτει μια τεράστια γκαρνταρόμπα από κανονικών διαστάσεων ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της Barbie, από τα τελευταία 60 χρόνια, ανάμεσά τους διάφορες στολές από τα επαγγέματα της κούκλας αυτές τις δεκαετίες, οπότε οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ντυθούν από αστροναύτες μέχρι πυροσβέστες.

Βέβαια, η διαμονή δεν περιλαμβάνει μόνο υλικές απολαύσεις, αφού η ενοικίαση συνοδεύεται επίσης από διάφορες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων περιποίηση μαλλιών από την hairstylist των διασήμων Jen Atkin και μαθήματα ξιφασκίας από την Ολυμπιονίκη Ibtihaj Muhammad.

Για κρατήσεις μπορείς να δοκιμάσεις εδώ :

Loader