Κυκλοφόρησε νέο αποκλειστικό βίντεο για την 11η Σεπτεμβρίου 2001

Κυκλοφόρησε νέο αποκλειστικό βίντεο για την 11η Σεπτεμβρίου 2001

Από το War Photo Agency

Κυκλοφόρησε νέο αποκλειστικό βίντεο για την 11η Σεπτεμβρίου 2001

Πριν από περίπου 9 ώρες, το War Photo Agency, ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram, από τα τραγικά συμβάντα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Το βίντεο διάρκειας 4 λεπτών και 53 δευτερολέπτων, το οποίο και δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά, κατάφερε για λόγους που θα αντιληφθείτε μόλις το παρακολουθήσετε, να έχει σχεδόν 15.000 views -μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο-, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ενώ εικάζουμε ότι θα γίνει viral πολύ σύντομα.

Ακολουθεί το αποκλειστικό οπτικοακουστικό υλικό, όπως αναρτήθηκε στη σελίδα του War Photo Agency για να θυμόμαστε ότι έχει συμβεί, όπως αναφέρει και το ίδιο το πρακτορείο.

(embed:

View this post on Instagram

Exclusive

A post shared by War Photo Agency (@warphotoagency) on

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στους στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης και άλλα σημεία της αμερικανικής επικράτειας, στοίχισαν τη ζωή σε περίπου 3.000 ανθρώπους και αποτέλεσαν ένα από τα πιο εφιαλτικά γεγονότα του 21ου αιώνα, στιγματίζοντας την ανθρωπότητα και δημιουργώντας ένα γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες κάθε γωνιάς της γης.

Πέραν των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εκείνη την ημέρα, υπολογίζεται ότι περίπου ακόμη 75.000, μεταξύ αυτών και πολλά στελέχη των σωμάτων ασφαλείας, αγωνίζονται ακόμη για να ξεπεράσουν είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά προβλήματα που συνδέονται με το γεγονός.

Loader