Έτοιμο για παραγγελίες το iPhone 11 Pro από την Apple

Έτοιμο για παραγγελίες το iPhone 11 Pro από την Apple

Παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα του τεχνολογικού κολοσσού

Έτοιμο για παραγγελίες το  iPhone 11 Pro από την Apple

Σύμφωνα με υπολογισμούς, την εκδήλωση πρέπει να παρακολούθησαν -μόνο μέσω του καναλιού της Apple στο YouTube-, περισσότεροι από 500.000 χρήστες.

Ο επικεφαλής της εταιρείας, Tim Cook, εστίασε στην παρουσίαση των iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, του iPhone 11, καθώς και του νέου Apple Watch, ενώ το κοινό γνώρισε παράλληλα και τις Apple Arcade και Apple TV+.

Η πλατφόρμα της Apple Arcade θα είναι διαθέσιμη στις 19 Σεπτεμβρίου σε 150 χώρες ενώ η τιμή της θα φτάνει τα 4,99 δολάρια τον μήνα.

Όσον αφορά στην Apple TV+, μερικά από τα σόου που θα παρουσιάζει είναι το «For All Mankind» και το «Τhe Morning Show», που είχαν παρουσιαστεί νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

O Tim Cook ενημέρωσε πως η Apple TV+ θα είναι διαθέσιμη στο κοινό μέσα στο μήνα ενώ θα κοστίζει 4,99 δολάρια.

Ο Greg Joswiak που προχώρησε στην παρουσίαση του νέου iPad, είπε πως η συσκευή θα έχει κάμερα 8MP, θα υποστηρίζει Apple Pencil και θα έχει επεξεργαστή A10 Fusion.

Οι παραγγελίες του θα ξεκινήσουν από σήμερα ενώ η τιμή του θα ξεκινά από τα 329 δολάρια.

Ο Cook, παρουσίασε και το νέο Apple Watch. Η διάρκεια της μπαταρίας για τη νέα συσκευή ανέρχεται στις 18 ώρες. Η σειρά 5 του ρολογιού θα είναι διαθέσιμη με ένα μοντέλο από τιτάνιο και ένα από κεραμικό υλικό. Η τιμή των ρολογιών ξεκινά από 399 δολάρια και φτάνει στα 499 δολάρια

Όσον αφορά στο νέο iPhone, η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει σε έξι χρώματα. Το iPhone 11 έρχεται πολύ βελτιωμένο στην κάμερά του. Η νέα του ευρυγώνια κάμερα προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες λήψης ευρείας εικόνας.

Η συσκευή θα έχει τεχνολογία slow motion στην μπροστινή κάμερα.

Η τιμή του iPhone 11 θα ξεκινά από τα 699 δολάρια, ενώ η μπαταρία του θα είναι πιο αποδοτική σε σχέση με αυτή του προηγούμενου μοντέλου.

Το iPhone 11 Pro θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, όπως είπε και ο Philip Schiller.

Το Pro μοντέλο της Apple θα έχει μπαταρία που θα διαρκεί κατά τέσσερις με πέντε ώρες περισσότερο σε σχέση με το iPhone XS.

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=fnJRuz7wTcc)

Οι λεπτομέρειες που θα μπορεί να απαθανατίσει η νέα συσκευή θα είναι εντυπωσιακές.

Το iPhone 11 Pro θα κοστίζει 999 δολάρια ενώ οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες ώρες.

Loader