Το Bohemian Rhapsody των Queen συνεχίζει να σπάει ρεκόρ

Το Bohemian Rhapsody των Queen συνεχίζει να σπάει ρεκόρ

Το βίντεο του, ξεπέρασε τα ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube

Το Bohemian Rhapsody των Queen συνεχίζει να σπάει ρεκόρ

Το "Bohemian Rhapsody" των Queen συνεχίζει να σπάει ρεκόρ. Το βίντεο του θρυλικού τραγουδιού έγινε το πρώτο που κυκλοφόρησε στη δεκαετία του 70 και πριν από τη δεκαετία του 90 και ξεπέρασε το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube.

Για να γιορτάσουν το ιστορικό ρεκόρ, τα μέλη του συγκροτήματος, Brian May και Roger Taylor ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Universal Music και το YouTube / Google για να δημιουργήσουν μια νέα εκδοχή του αρχικού βίντεοκλιπ.

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ)

Οι May και Taylor, οι οποίοι δίνουν στους θαυμαστές τη δυνατότητα να έχουν συμμετοχή στις επόμενες κυκλοφορίες των Queen στο YouTube, δήλωσαν, σύμφωνα με το Variety: "Είναι τιμή μας που το "Bohemian Rhapsody" μόλις έφθασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube".

"Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και να γιορτάσουμε με τους καταπληκτικούς θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας τρία νέα μουσικά βίντεο για τα τραγούδια μας, όλα με τη συνεργασία σας!"

"Είτε είσαι μουσικός, τραγουδιστής, χορευτής, εικαστικός καλλιτέχνης ή απλώς θέλεις να διασκεδάσεις, πήγαινε στο http://www.youarethechampions.com για να μάθεις περισσότερα και θα σε δούμε κάπου στην πορεία".

Loader