Δανία: Βουλευτής έβαλε διαφήμιση σε πορνογραγικό ιστότοπο

Δανία: Βουλευτής έβαλε διαφήμιση σε πορνογραγικό ιστότοπο

Προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους

Δανία: Βουλευτής έβαλε διαφήμιση σε πορνογραγικό ιστότοπο

Ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας Δανός βουλευτής που είναι υποψήφιος και στις γενικές εκλογές της 5ης Ιουνίου στη χώρα του, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους.

Ο πρώην αθλητής και ολυμπιονίκης της σφαιροβολίας Γιόακιμ Ολσεν θέλησε να προωθήσει την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές, τοποθετώντας διαφήμιση της προεκλογικής καμπάνιας του στον δημοφιλή πορνογραφικό ιστότοπο Pornhub.

Η διαφήμιση δείχνει τον 41χρονο πολιτικό του κόμματος «Φιλελεύθερη Συμμαχία» χαμογελαστό, ενώ από κάτω είναι γραμμένο το εξής σλόγκαν: «Οταν τελειώσετε με τον αυνανισμό, ψηφίστε για τον Γιόκε».

Βασικά, ο δανός πολιτικός γράφοντας στη διαφήμιση«Når du er færdig med at gokke, så stem på Jokke» κάνει ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη gokke (γκόκε) που σημαίνει «αυνανισμός» και το Jokke (Γιόκε) που είναι το υποκοριστικό του Γιόακιμ.

Ο πολιτικός, μάλιστα, έκανε ανάρτηση και στη σελίδα του στο Facebook, όπου παραδέχτηκε ότι η ιδέα ήταν δική του: «Ναι, εγώ είμαι στο Pornhub» έγραψε ο ίδιος.

Ο πρώην σφαιροβόλος, που είχε κερδίσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι η κίνησή του ήταν απολύτως στοχευμένη: «Πλέον πρέπει να βγεις παντού, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να βάλουμε μια διαφήμιση στο Pornhub. Το μισό Ιντερνετ είναι πορνό και πρέπει να είσαι εκεί που βρίσκονται οι ψηφοφόροι. Συμπεριλαμβανομένης και μιας πορνογραφικής ιστοσελίδας» είπε. Πάντως δεν αιθεροβατεί, γνωρίζοντας καλά ότι ίσως δεν χαρούν όλοι με αυτή την κίνησή του: «Δεν μπορείς να πεις τίποτα σήμερα χωρίς να αναστατωθούν κάποιοι άνθρωποι. Δεν το παίρνω πολύ σοβαρά. Αυτοί που με ξέρουν ως πολιτικό, γνωρίζουν ότι είμαι σοβαρός, αλλά έχω αίσθηση του χιούμορ και νομίζω ότι αυτό είναι αστείο» δήλωσε ο Ολσεν, σύμφωνα με το Politico.

Τα ΜΜΕ στη Δανία επισημαίνουν πως η επίμαχη διαφήμιση είχε απήχηση στο κοινό του Διαδικτύου καθώς η ανάρτηση του Ολσεν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κέρδισε πάνω από 1.500 like και πολύ θετικά σχόλια.

Loader