Δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο διακοπές στους 3.500 υπαλλήλους του

Δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο διακοπές στους 3.500 υπαλλήλους του

Τους δίνει και χρήματα να ξοδεύουν

Δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο διακοπές στους 3.500 υπαλλήλους του

Το «πακέτο διακοπών» του δισεκατομμυριούχου, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, διοργάνωσαν από κοινού η τουρκική Ένωση Ταξιδίων και Πρακτόρων (Turkey Travel Agencies Union- TURSAB), το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Shop Turkey αλλά και αξιωματούχοι από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας.

Παρόλο που οι περισσότεροι υπάλληλοι της συγκεκριμένης πολυεθνικής θα έρθουν στην Κωνσταντινούπολη από την Ινδία, περίπου 350 στελέχη θα ταξιδέψουν από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι δωρεάν διακοπές θα έχουν διάρκεια μιας εβδομάδας και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν επισκέψεις σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Τοπ Καπί και η Αγία Σοφία αλλά και πριβέ εκδρομές με γιοτ στο Βόσπορο.

Εκτός από το βασικό μπάτζετ των 10 εκατ. δολαρίων, ο ζάπλουτος επιχειρηματίας που η περιουσία του ξεπερνά 12 δισ. δολάρια, θα δώσει επιπλέον ένα εκατ. δολάρια ως «χαρτζιλίκι» στους υπαλλήλους του, για να έχουν χρήματα να ξοδεύουν στις διακοπές τους.

Πάνω από 10 ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη, τα οποία συγκαταλέγονται στα ακριβότερα και πιο πολυτελή, έχουν «κλείσει» με κρατήσεις αποκλειστικά για τον δισεκατομμυριούχο και τους υπαλλήλους του.

Με πληροφορίες από Hürriyet Daily News.

Loader