Ο Elon Musk ο «ηγέτης» που εμπνέει περισσότερο στην τεχνολογία

Ο Elon Musk ο «ηγέτης» που εμπνέει περισσότερο στην τεχνολογία

Νέα έρευνα της εταιρεία προσλήψεων Hired, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 3.600 εργαζόμενοι στον τομέα της τεχνολογίας

Ο Elon Musk ο «ηγέτης» που εμπνέει περισσότερο στην τεχνολογία

Ο Elon Musk ψηφίστηκε ως ο «ηγέτης που εμπνέει περισσότερο» στην τεχνολογία (most inspirational leader in tech), σύμφωνα με νέα έρευνα της εταιρεία προσλήψεων Hired, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 3.600 εργαζόμενοι στον τομέα της τεχνολογίας, από ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Καναδά.

Οι 10 ηγέτες που εμπνέουν περισσότερο τους εργαζομένους σύμφωνα με την έρευνα, είναι οι:

-Elon Musk, συνιδρυτής και CEO των Tesla και SpaceX -Jeff Bezos, ιδρυτής και CEO της Amazon -Satya Nadella, CEO της Microsoft -Mark Zuckerberg, συνιδρυτής και CEO του Facebook -Jack Ma, συνιδρυτής και πρώην πρόεδρος της Alibaba -Sheryl Sandberg, COO του Facebook -Reed Hastings, CEO του Netflix -Susan Wojcicki, CEO του YouTube -Marissa Mayer, πρώην CEO της Yahoo -Anne Wojcicki, συνιδρυτής και CEO της 23andMe

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, την οποία δημοσιεύει το CNBC, οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν σε ποια εταιρεία θα ήθελαν να δουλέψουν περισσότερο.

Πρώτη στις προτιμήσεις των εργαζομένων ήρθε η Airbnb και δεύτερη η SpaceX ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Hulu, Reddit και Kickstarter.

Στην ίδια ερώτηση, αλλά για εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες, αυτή τη φορά εταιρείες, την πεντάδα «κατέλαβαν» οι Google, Netflix, Apple, LinkedIn και Microsoft, ενώ η Tesla βρέθηκε στην 10η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ:

Loader