Η Ryanair απέλυσε πλήρωμα γιατί κοιμήθηκαν στο πάτωμα

Η Ryanair απέλυσε πλήρωμα γιατί κοιμήθηκαν στο πάτωμα

Και η viral φωτογραφία χαλούσε την εικόνα της εταιρείας

Η Ryanair απέλυσε πλήρωμα γιατί κοιμήθηκαν στο πάτωμα

Η Ryanair απέλυσε ένα εξαμελές πλήρωμα αεροσκάφους της διότι, κατά την εταιρεία, ένας επιβάτης τους «συνέλαβε» να κοιμούνται στο πάτωμα ενός γραφείου και η φωτογραφία τους στο διαδίκτυο προκάλεσε επικοινωνιακή ζημιά, μεταδίδει το BBC.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα στο διαδίκτυο, αφότου ανέβηκε στο Twitter από τον John Atkinson, ο οποίος κατηγόρησε την αεροπορική εταιρεία γιατί διότι προσέφερε καλύτερες συνθήκες διαμονής και ανάπαυσης στους υπαλλήλους της, αναφέρει το ρεπορτάζ του BBC.

(embed: https://twitter.com/Jimbaba/status/1051578769817960449/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1051578769817960449&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.fortunegreece.com%2Farticle%2Fi-ryanair-apelise-exameles-pliroma-giati-tous-fotografisan-na-kimounte-sto-patoma%2F)

Στις 14 Οκτωβρίου 20 μέλη του πληρώματος καθηλώθηκαν στην Πορτογαλία, αλλά πέρασαν μικρό χρονικό διάστημα σε ένα γραφείο προτού μεταφερθούν σε αίθουσα VIP για να συνεχίσουν την επόμενη μέρα την πτήση τους, ανέφερε η Ryanair.

Σύμφωνα με το συνδικάτο μελών πληρώματος της Πορτογαλίας, το πλήρωμα παρέμεινε στο γραφείο αυτό από τις 1.30 ως τις 6 το πρωί «χωρίς τις ελάχιστες εγκαταστάσεις ανάπαυσης».

Όπως ανέφερε η Ryanair στο BBC, οι απολύσεις προήλθαν από τις απανωτές ειδήσεις σχετικά με το περιστατικό, οι οποίες προκαλούν ζημιά στη δημόσια εικόνα της εταιρείας.

Loader