Η ίδια οικογένεια διαχειρίζεται το ξενοδοχείο για 1.300 χρόνια

Η ίδια οικογένεια διαχειρίζεται το ξενοδοχείο για 1.300 χρόνια

Το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, διαχειρίζεται από την ίδια οικογένεια για περισσότερα από 1.300 χρόνια

Η ίδια οικογένεια διαχειρίζεται το ξενοδοχείο για 1.300 χρόνια

Ποιό είναι το μυστικό μιας μακροχρόνιας και επιτυχημένης επιχείρησης;

Την ερώτηση αυτή μπορεί να απαντήσεο η οικογένεια που διαχειρίζεται το Nishiyama Onsen Keiunkan στο Κιότο της Ιαπωνίας, ένα ξενοδοχείο θερμών πηγών, το οποίο διαχειρίζονται 52 γενιές για περισσότερα από 1.300 χρόνια.

Αναγνωρισμένο από τα Guinness World Records, ως το παλαιότερο πανδοχείο που λειτουργεί ακόμη, οι απόγονοι της ίδιας οικογένειας συνέχισαν να επεκτείνουν τον χώρο του ξενοδοχείου και να εκσυγχρονίζουν τις ανέσεις του, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατα αναβαθμισμένων λουτρών που αντλούν περισσότερα από χίλια λίτρα φυσικά θερμαινόμενο νερό, ανά λεπτό.

Ενώ έχουν γίνει βελτιώσεις στο 4ων αστέρων ξενοδοχείο, ο χώρος έχει διατηρήσει το ιστορικό και παραδοσιακό στυλ του ενώ η ατμόσφαιρα παραμένει εξίσου θεατρική και ιδιαίτερη.

Με τα tatami mat-floors δωμάτια και χωρίς πρόσβαση στο internet, οι επισκέπτες αναγκάζονται να απολαύσουν το ήρεμο και γραφικό περιβάλλον, αξιοποιώντας στο έπακρον τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, απολαμβάνουν εξαιρετικό φαγητό, όπως τα τοπικά εδέσματα με κρέας Koshu στο εστιατόριο που βρίσκεται στο κενρτικό κτήριο.

Οι φημισμένες φυσικές ιαματικές πηγές, είναι η κύρια attraction, ενώ το ξενοδοχείο έχει εκπληκτική θέα στα βουνά και τις χαράδρες πουτο περιτριγυρίζουν.

Το ξενοδοχείο ιδρύθηκε το 705 μ.Χ. από την Fujiwara Mahito, γιο μιας οικιακής βοηθού του 38ου αυτοκράτορα της Ιαπωνίας.

Έκτοτε φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα επισκεπτών από σαμουράι και σογκούν μέχρι πολιτικούς και διασημότητες. Κατά τη διάρκεια των αιώνων πολλοί και διαφορετικοί τύποι επισκεπτών έμειναν στα δωμάτια με την εκπληκτική αυτή θέα.

Μέχρι σήμερα, το ξενοδοχείο εξακολουθεί να αγωνίζεται να ενσωματώσει την αμετάβλητη φιλοξενία που γνωρίζει η οικογένεια και θα συνεχίσει να συνεχίζει για τις επόμενες γενιές.

Loader