Τα McDonalds πλέον μας βοηθούν εάν χάσουμε το διαβατήριο μας

Τα McDonalds πλέον μας βοηθούν εάν χάσουμε το διαβατήριο μας

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βιέννη συνεργάζεται με την αλυσίδα εστιατορίων, ώστε το προσωπικό της να βοηθά Αμερικανούς τουρίστες

Τα McDonalds πλέον μας βοηθούν εάν χάσουμε το διαβατήριο μας

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βιέννη ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία με τα εστιατόρια McDonald’s η οποία προβλέπει ότι το προσωπικό τους θα μπορεί να βοηθά Αμερικανούς τουρίστες φέρνοντάς τους σε επαφή με τα αμερικανικά προξενεία στην Αυστρία.

«Οι ομάδες (των εστιατορίων McDonald’s) θα τους βοηθούν φέροντάς τους σε επαφή με τις προξενικές υπηρεσίες της αμερικανικής πρεσβείας», εξήγησε η διπλωματική αντιπροσωπεία των ΗΠΑ σε μήνυμά της στη σελίδα της στο Facebook.

Ανάμεσα στα παραδείγματα που αναφέρονται είναι η περίπτωση απώλειας ή κλοπής διαβατηρίου ή ακόμη η παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης σε περίπτωση ατυχήματος.

Η πρωτοβουλία έγινε δεκτή με διάφορα σχόλια στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπου αμέσως εμφανίστηκαν τα hashtag «McVisa» και «McPassport».

«Προφανώς είμαστε εντελώς ανίκανοι να αναζητήσουμε τη διεύθυνση της πρεσβείας στο ίντερνετ», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου.

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=bCOeHok1oBk)

Loader