Οικογένεια Influencers, ζητά φωτογράφο να ταξιδέψει μαζί τους

Οικογένεια Influencers, ζητά φωτογράφο να ταξιδέψει μαζί τους

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει 5 χρόνια εμπειρίας σε lifestyle φωτογραφίες

Οικογένεια Influencers, ζητά φωτογράφο να ταξιδέψει μαζί τους

Η ανάρτηση προς αναζήτηση του κατάλληλου lifestyle φωτογράφου δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο Perflocal, μια ιστοσελίδα που φέρνει κοντά πελάτες και φωτογράφους.

Στην συγκεκριμένη αγγελία, η ανώνυμη οικογένεια, δίνει 80,000 δολαρια τον χρόνο, με extra πληρωμένα τα έξοδα για τα ταξίδια και φυσικά την διαμονή ενώ ο -τυχερός/η φωτογράφος- θα έχει δικαίωμα για άδεια ασθενείας και 30 μέρες διακοπές - σαν μια... κανονική δουλειά δηλαδή!

Η δουλειά ξεκινάει τον Φεβρουάριο και η αγγελία την περιγράφει τόσο ως «μεγάλη ευκαιρία» όσο και ως «μεγάλη δέσμευση». Ο ρόλος απαιτεί εργασία έως και 10 ώρες την ημέρα και το σωστό άτομο θα πρέπει να είναι ευέλικτο, ικανό να αφήσει το σπίτι του σε σύντομο χρονικό διάστημα και να ταξιδέψει για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, μερικές φορές επιστρέφοντας σπίτι μόνο για λίγες μέρες κάθε φορά.

"Υπάρχει πιθανότητα να παραμείνουμε εκτός χώρας μέχρι και τρεις μήνες κάθε φορά και θα επισκεφτούμε μέρη στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Αυστραλία, όπου έχουμε κάποιες παραθεριστικές κατοικίες και άλλες κατοικίες", σημειώνεται στην αγγελία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Τώρα μπορείς να προσλάβεις Instagram sitters

"Ο φωτογράφος θα μας συνοδεύσει σε εκδηλώσεις όπως τοFormula One Grand Prix στο Μονακό και το Abu Dhabi, για καταδύσεις στις Μαλδίβες, στο Mardi Gras στη Νέα Ορλεάνη και το Καρναβάλι του Rio de Janeiro, καθώς και το σκι στο Val d'Isère".

Η σύμβαση είναι αρχικά για 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για τον σωστό υποψήφιο.

Δυστυχώς, η θέληση ενός ικανού και φιλόδοξου Instagrammer δεν θα είναι αρκετή για να εξασφαλίσει αυτή τη μοναδική θέση - η απόσπαση συγκεκριμένα απαιτεί από τους υποψηφίους να έχουν τουλάχιστον πενταετή εμπειρία ως lifestyle φωτογράφοι. Θα υπάρξουν επίσης αυστηροί έλεγχοι background για τους υποψήφιους.

Η οικογένεια παραμένει ανώνυμη σε αυτό το στάδιο "λόγω της υψηλής φύσης της εργασίας του πατέρα".

Οι υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια και περάσουν τους ελέγχους ιστορικού θα κληθούν σε μια συνέντευξη που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο για να δουν πώς θα συναντήσουν την οικογένεια και εάν η "χημεία" μεταξύ τους είναι σωστή.

Loader