Ο Paul McCartney χάρισε τραγούδι του στην PETA

Ο Paul McCartney χάρισε τραγούδι του στην PETA

Η PETA παρουσίασε ένα νέο βίντεο κινουμένων σχεδίων με τραγούδι Paul McCartney, κατά των πειραμάτων σε ζώα

Ο Paul McCartney χάρισε τραγούδι του στην PETA

Η μεγαλύτερη οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων, PETA, παρουσίασε ένα νέο βίντεο κινουμένων σχεδίων για το τραγούδι Paul McCartney του 1993 «Looking For Changes».

«Ψάχνω για αλλαγές που θα συνεχίσουν τη δυναμική της απομάκρυνσης των ζώων από τα εργαστήρια» αναφέρει ο Paul McCartney. «Τα πειράματα σε ζώα είναι ανήθικα - είναι μια κολοσσιαία αποτυχία και χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=ILQh34huGVo)

Σύμφωνα με την PETA, «περίπου το 90% των πειραμάτων σε ζώα δεν οδηγούν σε θεραπείες για τον άνθρωπο και το 95% των νέων φαρμάκων που δοκιμάζονται ως ασφαλή και αποτελεσματικά σε ζώα αποτυγχάνουν στις κλινικές μελέτες στον άνθρωπο».

Το βίντεο κινουμένων σχεδίων εμφανίζει τον Άγγλο τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό, ιδρυτικό μέλος των Beatles να παίζει ακουστική κιθάρα, ενώ περιβάλλεται από ζώα που έχουν απελευθερωθεί από ένα εργαστήριο.

Ο Paul McCartney είναι ένα από τους πολλούς μουσικούς που έχουν δώσει τραγούδια στην PETA, μεταξύ άλλων ο Νικ Κέιβ, οι Black Keys, η Sia και η Κρίσι Χάιντ.

Loader