Η φωτογραφία της ημέρας: 08.07.2019

Η φωτογραφία της ημέρας: 08.07.2019

Η φωτογραφία της ημέρας: 08.07.2019

«Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέψω σκληρά για να πείσω και όλους τους συμπολίτες μας που δεν μας ψήφισαν ότι θα είμαι δίπλα σε όλους», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς.

«Δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένα κύκλος επώδυνος για την πατρίδα. Εκφράστηκε κάτι πολύ παραπάνω. Η ανάγκη να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Νιώθω σήμερα την ανάγκη να απευθυνθώ στους Έλληνες του εξωτερικού. Σας ζητώ να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στην Ελλάδα», είπε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

«Ζήτησα ισχυρή εντολή και μου την προσφέρατε γεναιόδωρα» τόνισε στις πρώτες του δηλώσειςς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σημείωσε πως Θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων «γιατί είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι».

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ισχυρή εντολή και αυτή την εντολή «μου τη δώσατε γενναιόδωρα. Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας. Από σήμερα ξεκινάει δύσκολος, αλλά όμορφος αγώνας. Η χώρα σηκώνει κεφάλι και εμείς τα μανίκια».

«Στέκομαι με σεμνότητα, σεβασμό απέναντι στην τελική ετυμηγορία, αλλά και με απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου να φέρω εις πέρας τη σημαντική αποστολή που μου αναθέσατε», επεσήμανε.

«Σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα, δεν είμαστε μία κοινωνία χαμηλών προσδοκιών», σημείωσε και ανέφερε πως η Βουλή θα δουλεύει όλο το καλοκαίρι διότι το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει. «Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε την δική μας ιστορία».

Παράλληλα, ευχαρίστησε την οικογένεια του και αναφέρθηκε στην ευχή των γονιών του.

Loader