Ο James Bond πλουτίζει μικρή πόλη της Ιταλίας!

Ο James Bond πλουτίζει μικρή πόλη της Ιταλίας!

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας αναμένεται να τονώσουν σημαντικά την οικονομία της πανέμορφης μεσαιωνικής πόλης Ματέρα

Ο James Bond πλουτίζει μικρή πόλη της Ιταλίας!

Και τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του «No Time to Die» στην πανέμορφη μεσαιωνική πόλη Ματέρα, στην Ιταλία.

Τα γυρίσματα αναμένεται να τονώσουν σημαντικά την οικονομία της πόλης, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ. «Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία», δήλωσε ο δήμαρχος Ραφαέλο Ντε Ρουγκέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Ματέρα γυρίστηκε και η ταινία του Mel Gibson «Τα Πάθη του Χριστού» το 2004.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=m0y0HWOb2Y4

Τα γυρίσματα Τα στενά, ήσυχα σοκάκια που συνδέουν τις πέτρινες εκκλησίες και τις σπηλιές (οι οποίες κατοικούνταν από ανθρώπους έως και το 1950) γέμισαν ξαφνικά με μοτοσικλέτες και κινηματογραφικά drones.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: Ο Trump ήταν ότι καλύτερο συνέβη στην Αμερική τα τελευταία χρόνια

Η καταδίωξη της γκρίζας Aston Martin DB5, σήμα κατατεθέν του Τζέιμς Μποντ, είναι γεγονός. Σκηνές από τα παλιά, που κόβουν την ανάσα, ίσως η πρώτη θετική εξέλιξη στην ιστορία μιας ταινίας που θεωρήθηκε από πολλούς «καταραμένη».

Παρά τα μικροπροβλήματα που προκάλεσαν τα γυρίσματα στους κατοίκους τις περιοχής, αξιωματούχοι στη νότια Ιταλία δήλωσαν ότι δεν έχουν τίποτε άλλο παρά ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: Ταινία με τον Nicolas Cage θα γυριστεί στην Κύπρο

«Ολοι εμείς στην Ματέρα είμαστε περήφανοι που πραγματοποιήθηκε εδώ μέρος των γυρισμάτων της καινούριας ταινίας Τζέιμς Μποντ. Η ιστορική αρχιτεκτονική και η γραφειοκρατία της Ιταλίας δεν αποτέλεσαν τελικά εμπόδιο στα γυρίσματα γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα», τόνισε κλείνοντας ο δήμαρχος της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ: Είναι ο επόμενος James Bond 007 η Lashana Lynch;

Loader