Το Winamp Media Player επιστρέφει το 2019

Το Winamp Media Player επιστρέφει το 2019

Το 21 ετών media player κάνει δυναμικό comeback

Το Winamp Media Player επιστρέφει το 2019

Το Winamp μπορεί να αναβιώσει τις ημέρες δόξας του και οι παλιοί χρήστες του διαδικτύου να θυμηθούν, εκείνες τις ημέρες του 1999, όταν το internet και τα gadgets ήταν τελείως διαφορετικά, από την εικόνα και εμπειρία που προσφέρουν σήμερα.

Η αγαπημένη υπηρεσία αναπαραγωγής πολυμέσων, προφανώς επιστρέφει ανανεωμένη, μετά από 21 χρόνια παρουσίας, ως εφαρμογή για κινητά που συγκεντρώνει όλη τη μουσική σας, τα podcasts και τις υπηρεσίες streaming σε ένα μέρος.

“Θα υπάρξει μια εντελώς νέα έκδοση το επόμενο έτος, με την κληρονομιά του Winamp αλλά μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης. Μπορείτε να ακούσετε τα MP3 που έχετε στο σπίτι, αλλά και στο cloud, σε podcasts, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ροής, μια λίστα αναπαραγωγής που ίσως έχετε χτίσει”, αναφέρει ο CEO της Radionomy Alexandre Saboundjian – η Radionomy αγόρασε το Winamp το 2014 από την AOL.

Η νέα έκδοση του Winamp έρχεται σε iOS και Android. Το Winamp διαθέτει ήδη μια εφαρμογή Android, αλλά η νέα έκδοση υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία, ενώ υπάρχει επίσης μια νέα έκδοση Winamp desktop, το Winamp 6, στις εργασίες για το επόμενο έτος.

Loader