Εργαζόμενες εργοστασίου στη Λευκορωσία δουλεύουν φορώντας μαγιό

Εργαζόμενες εργοστασίου στη Λευκορωσία δουλεύουν φορώντας μαγιό

Εκείνες το αιτήθηκαν και η διεύθυνση του εργοστασίου Belmash δέχθηκε με χαρά κάνοντας και ένα σεξιστικό διαφημιστικό βίντεο

Εργαζόμενες εργοστασίου στη Λευκορωσία δουλεύουν φορώντας μαγιό

Η ειδική άδεια στις εργαζόμενες δόθηκε λόγω της υπερβολικής - για τη χώρα - ζέστης που επικρατεί το φετινό καλοκαίρ, δήλωσε ο τοπικός κατασκευαστής εργαλείων.

Οι υψηλές θερμοκρασίες - ρεκόρ του Ιουνίου οδήγησαν τις γυναίκες του εργοστασίου Belmash στην πόλη Μογκίλεφ της ανατολικής Λευκορωσίας να ζητήσουν «ενημέρωση του κώδικα ενδυμασίας», ανέφερε η εταιρεία.

Μάλιστα πρόσθεσε πως με μεγάλη της χαρά δέχθηκε να δουλεύουν οι εργάτριες με «μαγιό και όμορφα εσώρουχα» όταν δοκιμάζουν τον εξοπλισμό, εφόσον η θερμοκρασία ξεπερνά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Δεν έχασε εξάλλου την ευκαιρία να το διαφημίσει με ένα σεξιστικό βίντεο, που παραπέμπει στο βίντεο κλιπ του κομματιού «Satisfaction» του Benny Benassi, που έκανε θραύση στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

(youtube:https://www.youtube.com/watch?v=QhCL6POLzMk)

Στο αμφιλεγόμενο βίντεο, εμφανίζονται γυναίκες σχεδόν ημίγυμνες να επιδεικνύουν διάφορα προϊόντα του εργοστασίου, όπως τρυπάνια, αλυσοπρίονα κ.ά.

Loader