Ψάξαμε τις τιμούλες από Λάρνακα για Αύγουστο. Τελικά θα κάτσουμε σπίτι.

Ψάξαμε τις τιμούλες από Λάρνακα για Αύγουστο. Τελικά θα κάτσουμε σπίτι.

Ψάξαμε τις τιμούλες από Λάρνακα για Αύγουστο. Τελικά θα κάτσουμε σπίτι.
Σαν την Κύπρο εν έσιει

Ξυπνήσαμε με την καυτή αύρα του κυπριακού καλοκαιριού σε μία πρωτεύουσα που ετοιμάζει (ή ονειρεύεται να ετοιμάσει) τα μπαγκάζια της γι’ αλλού.

Διάθεση για δουλειά, καμία. Καφές παγωμένος, ένα περασματάκι απ’ τις ιστοσελίδες να δούμε τι συμβαίνει έξω στον κόσμο και κάμποσο ταξιδιωτικό googling για σκοπούς wtf.

Κάπως έτσι καταλήξαμε στην ιστοσελίδα Skyscanner, απ’ τις πιο γνωστές για σύγκριση τιμών διαδικτυακά, αναζητώντας προορισμούς από Λάρνακα, απ’ τις 14 έως τις 18 Αυγούστου, να δούμε τι παίζει. Έτσι, για σκοπούς wtf.

Μετά από ένα μισάωρο και με τα παγάκια στον καφέ να έχουν λιώσει -όπως και οι ελπίδες μας- εντοπίσαμε για ακόμα μία φορά ότι το να βρεθείς οπουδήποτε στην Ευρώπη κοστίζει λιγότερα ή κοντά τα ίδια ευρώ με το να πας -ξερωγώ- στην Ελλάδα.

Γενικότερα, αν είσαι υπάλληλος των €1,000-€1,200, απ' το νησί τούτο δύσκολα φεύγεις με τις τιμούλες που παίζουν στο παζάρι.

Αυτές είναι οι χαμηλότερες τιμές που παίζουν σήμερα που μιλάμε για τις πιο πάνω ημερομηνίες. Πάμε να τις δούμε ενώ γεμίζουμε το αυτοκίνητο βενζίνη και ετοιμαζόμαστε για μακροβούτι στην Λάρνακα-και-καλή-μας-είναι:

Αθήνα: από €235

Θεσσαλονίκη: από €377

Βιέννη: από €195

Βερολίνο: από €403

Ελσίνκι: από €202

Λονδίνο: από €171

Παρίσι: από €287

Ρώμη: από €402

Άμστερνταμ: από €402

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κύπρια έκλεισε αεροπορικό αξίας 50€ και τώρα νοσηλεύεται σε κλινική*

Loader