Αφιερωμένο στις μαμάδες που δεν ήθελαν τον γιο τους ποδοσφαιριστή

Αφιερωμένο στις μαμάδες που δεν ήθελαν τον γιο τους ποδοσφαιριστή

Αφιερωμένο στις μαμάδες που δεν ήθελαν τον γιο τους ποδοσφαιριστή
Το μετάνιωσες κυρά Μαρία, Δήμητρα, Κωνσταντίνα;

Στη φώτο ο Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ Γράφει ο Αντρέας Ψάλτης

Το μετάνιωσες κυρά Μαρία, Δήμητρα, Κωνσταντίνα; Με το χέρι στη καρδιά θέλω να μου απαντήσεις. Αν πεις ψέματα θα το καταλάβω! Ωραία, χαίρομαι πάρα πολύ για την ειλικρίνεια σου πραγματικά. Θα σου τις ξύσω όμως τις πληγές δεν την γλυτώνεις!

Γνωρίζεις πολύ καλά για πότε μιλάω… Τότε, που ο Γιώργος με την βοήθεια του πατέρα του του Κώστα κατάλαβε ότι η ζωή του είναι αυτό το στρογγυλό που δέχεται απεριόριστες κλωτσιές για πάνω από μία ώρα και ζαλίζεται πηγαίνοντας πέρα δώθε μέχρι να έρθει η στιγμή της εξιλέωσης και καταλήξει στα δίκτυα. Τότε που ο πατέρας του Γιώργου τον έγραψε σε μία ακαδημία ποδοσφαίρου κι΄εσύ ξίνισες την φάτσα σου σαν να γράφτηκε από τα 8 του στην ΕΔΟΝ… Θυμάσαι; Μην μου πεις ψέματα. Μπράβο, ευχαριστώ για δεύτερη φορά, η ειλικρίνεια σου με σκλαβώνει σήμερα πραγματικά.

Θυμάσαι τις αμέτρητες συζητήσεις με την θεία του Γιώργου για το ότι δεν ήθελες να καταλήξει ποδοσφαιριστής. Ότι ήθελες να πάει στο πανεπιστήμιο, να γίνει δικηγόρος ή δημοσιογράφος. Τα θυμάσαι όλα αυτά; Δεν πάει πολύς καιρός και ούτε είσαι δα και τόσο μεγάλη για να ξεχνάς.

Δεν χρειάζεται να σου θυμίσω ότι κέρδισες την μάχη έτσι; Ότι ο Γιώργος παράτησε τη μπάλα σαν να ταν σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα κατεχόμενα και έγινε δικηγόρος. Πάντως για να σου πω και το … καλό. Είναι τεράστια νίκη. Αφού ο Γιώργος και ειδικά ο πατέρας του ήταν και είναι (ευτυχώς) άρρωστοι με την μπάλα. Και ο χωρισμός από αυτήν - θεέ μου μεγαλοδύναμε - δεν ξεπερνιέται εύκολα. Τα κατάφεραν όμως αμφότεροι και ευτυχώς. Γιατί θα το' χες βάρος στη συνείδηση σου!

Λοιπόν, επειδή όμως γενικά το συγκεκριμένο άρθρο είναι πίκρικο και με διάθεση για χώσιμο, διάβασε το παρακάτω και κλείσε το παράθυρο του χρομ συγκρατώντας το δάκρυ.

Μπόνους: 25.000 ευρώ για κάθε γκολ, 50.000 ευρώ για κάθε νίκη

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Σέρβος, μαλλιάς, τίγκα στα τατουάζ, 29 ετών. Πρώην παίκτης της ομάδας του ΠΑΟΚ. Νυν ποδοσφαιριστής μιας ομάδας που λέγεται Αλ Ιτιχάντ.

Ετήσιες απολαβές 6 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών. Σε περίπτωση που το εξαντλήσει, θα έχει βγάλει τον Ιούνιο του 2023 - όταν θα είναι 33 ετών - συνολικά 27.000.000 ευρώ.

Μπόνους: 25.000 ευρώ για κάθε γκολ, 50.000 ευρώ για κάθε νίκη.

Καλό; Εξαιρετικό ε;

Θες να σου πω και για τον Λιονέλ Μέσι που είναι λίγο πιο πάνω από τα 30 ή άλλη φορά;!

Loader