Αυτός είναι ο υποψήφιος που σας έκρυψαν τα ΜΜΕ

Αυτός είναι ο υποψήφιος που σας έκρυψαν τα ΜΜΕ

Αυτός είναι ο υποψήφιος που σας έκρυψαν τα ΜΜΕ
Αποκλειστική συνέντευξη στην AVANT GARDE

Απ’ το πρωί ο ειδικός απεσταλμένος της ιστοσελίδος μας είχε κατασκηνώσει στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία για το θεματάκι της κυπριακής μας ημέρας, την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του 2018.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ -ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ- ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ.

Μες τους εννέα υποψηφίους που απασχολούν την σημερινή κυπριώτικη ειδησεογραφία, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ της ιστοσελίδος μας εντόπισε και ένα δέκατο υποψήφιο τον οποίο και τα ΜΜΕ επιλέγουν επιμελώς να κρύβουν από την δημοσιότητα και τον οποίο παρουσιάζουμε σε επίσημη πρώτη εδώ.

Σημ: Αν σας θυμίζει οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο ή και όλους μαζί, δεν φταίμε εμείς.

Συνέντευξη στον Ειδικό Απεσταλμένο

ΚΥΡΙΕ ΚΥΠΡΟ ΚΥΠΡΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ;
Συμφέροντα κύριε, συμφέροντα. Η πολύμορφη και πλούσια εμπειρία μου να μανιπιουλάρω την ξύλινη πολιτική γλώσσα τους φοβίζει. Νιώθουν ότι θα τους καπελώσω με την πρακτική της τεκμηρίωσης στην οποία είμαι μάστρος και εννοείται πως εγγυάται την ευρύτερη δυνατή απήχηση και φοβούνται, κύριε. Γιατί είμαι ο ένας και μοναδικός που όντως μπορεί να επεξεργαστεί ένα δυναμικό σύστημα αντιμετώπισης των νέων, μεγάλων απαιτήσεων του καιρού μας.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Να μιλώ, να μην λέω τίποτε και να με πιστεύουν, κύριε.

ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ; Για την πραγμάτωση του στόχου μου επιβάλλεται να αναλύσει ο μέσος Κύπριος εκεί έξω, προσεκτικά και συνειδητά, τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες και τα θεσμικά πλαίσια. Και, προσωπικά, έχω μεγάλη πίστη στον μέσο Κύπριο εκεί έξω.

ΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ;
Κοιτάξτε, η καθημερινή πρακτική μας ήταν εκεί, άσχετο αν τα συστημικά ΜΜΕ μας είχαν γυρίσει την πλάτη. Σημασία έχει η πλατιά συμμετοχή των λαϊκών μαζών και η πίστη στις ιδέες μας. Βέβαια, όσον αφορά στις σχετικές επεξεργασίες, εννοείται πως νιώθουμε έντονα την ευθύνη να προσδιορίσουμε και να καθορίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την επιτάχυνση του έργου μας. Με την στήριξη των ΜΜΕ ή και χωρίς.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΥΠΡΟΥ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΑΣ; Είναι σημαντικό να τονιστεί πως τα ιδεολογικά κριτήρια όταν συνδυαστούν με ένα μοντέλο πολύπλευρης δράσης βγαίνουν στην επιφάνεια και δεν απαιτείται ο ορισμός τους. Κι εμείς αυτό θα κάνουμε, θα εγκαινιάσουμε μία διαδικασία που συμβάλει με τρόπο αποφασιστικό να σηματοδοτήσει τη βάση μιας προοδευτικής μετεξέλιξης.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ; Η επέκταση των δομών μας επιβάλλει να αναλύσουμε πολύ προσεκτικά και συνειδητά τις νέες συνιστώσες και συντεταγμένες που έχουμε μπροστά μας και που επιβάλλει η σύγχρονη εποχή. Έχουμε ξεκάθαρο σχέδιο εμείς όπως βλέπετε.

Σημ: Μπορείς κι εσύ να αποστηθίσεις το πιο κάτω και να παίξεις αναλόγως με τους συνδυασμούς καθέτως και οριζοντίως. Εκλογές θα έχει και το 2023. Προλαβαίνεις .

Loader