Εγκαινιάστηκε το πρώτο avant garde πανεπιστήμιο της Κύπρου

Εγκαινιάστηκε το πρώτο avant garde πανεπιστήμιο της Κύπρου

Βρείτε τον φανταστικό κλάδο που σας ενδιαφέρει

Εγκαινιάστηκε το πρώτο avant garde πανεπιστήμιο της Κύπρου
Ανοίξαμε και αναμένουμε τις εγγραφές σας.

Παρατηρώντας στενά -ωσάν κορσές- τις νέες τάσεις στη χώρα μας και μετά από επιστημονικές έρευνες και υπογραφή μνημονίων με εξαίρετα πανεπιστήμια του εξωτερικού, υποδεχόμαστε στο νησί το πρώτο και μοναδικό avant garde πανεπιστήμιο που εξαργυρώνει τις ανάγκες του σύγχρονου κύπριου.

Πιο κάτω δείτε τις τρεις βασικές σχολές και, αναλυτικά, τα πτυχία που προσφέρονται:

ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Influencer: Ο εν λόγω κλάδος μπορεί να προσφέρει στον κάθε επίδοξο ινφλουένσερ [ο τόνος στο έψιλον], γνώσεις και τρόπους έτσι ώστε να βγάζει το ψωμί του πουλώντας αέρα κουπανιστό. Μέσα από το διετές αυτό πρόγραμμα σπουδών, οι νέοι θα μαθαίνουν πως μπορούν πρώτα να στήσουν ένα καλό και δυναμικό πελατολόγιο φίλων έτσι ώστε, κάποια στιγμή, όταν η δόξα τους χτυπήσει την πόρτα να έρθει και το χρήμα. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και ειδικό course πως να ποζάρεις με τον iced late with caramel syrup ή πως να μασάς την τσίχλα τάδε αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προιόν.

Πανελίστας: Ο κλάδος αυτός έχει προ πολλού αποσχιστεί από τον Κλάδο Δημοσιογραφίας αφού υπήρξε επιτακτική ανάγκη για την δημιουργία ανεξάρτητου πτυχίου. Οι φοιτητές θα μάθουν να σερφάρουν στο ίντερνετ, να απομονώνουν αστείες, περίεργες ή/και αηδιαστικές εικόνες και βίντεο και μέχρι τις 3 περίπου το απόγευμα να είναι έτοιμοι να τα παρουσιάσουν παρακαθισμένοι σε μακρόστενο τραπέζι δίπλα από όμορφη παρουσιάστρια που θα μοιάζει εντυπωσιασμένη ή/και σοκαρισμένη ή/και αηδιασμένη με όλα αυτά που τις είπατε. Έπειτα θα γίνεστε αυτομάτως διάσημοι γιατί δεν έχει σημασία τι λες αλλά που το λες και ποιοι σε βλέπουν.

Πολιτικός-σελέμπριτι: Ακόμα ένας κλάδος που πήρε το χαρτί της απόσχισης και μεταπήδησε από τον κλάδο των πολιτικών επιστημών σε δικό του. Στο εν λόγω πρόγραμμα σπουδών γίνονται δεχτοί μόνον όσοι έχουν κάποιου είδους προυπηρεσία σε πολιτικά κόμματα αλλά χέστηκαν για το κόμμα και επιλέγουν να κάνουν καριέρα στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις. Εντατικά μαθήματα για το πως μπορείς να διακόπτεις κάποιον την ώρα που μιλά, μη τηρώντας τους βασικούς κανόνες του διαλόγου, μαθήματα διαχείρισης σόσιαλ μίντια, μαθήματα φωτογραφικής πόζας δίπλα από ηλικιωμένους έτσι ώστε να φαίνεσαι εσύ, ο ηλικιωμένος της αρεσκείας σου και το λογότυπο του καφενέ που έχεις επισκεφτεί. Πολιτική καριέρα εγγυημένη.

Ακτιβιστής: Στο πρόγραμμα αυτό οι υποψήφιοι πτυχιούχοι θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν πως μπορούν να στήσουν ένα τάχαμου αλτρουιστικό προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα από την άνεση και τις ελεγχόμενες θερμοκρασίες του σαλονιού τους. Προσφέρονται επιλεγόμενα μαθήματα της αρεσκείας σας σύμφωνα με τον ακτιβισμό που σας ενδιαφέρει όπως σεξουαλικότητα και αποδοχή, σκύλοι-γάτοι-πτηνά, βιγκανισμός και άλλες θρησκείες. Το πανεπιστήμιό μας, θεωρεί δεδομένο ότι δεν θα χρειαστεί να κουραστείτε καθόλου ή να στερηθείτε οτιδήποτε ακολουθώντας στο μέλλον το επάγγελμα αυτό και πως με την ολοκλήρωση των σπουδών σας θα πείσετε όλο τον κόσμο που σας ξέρει μέσω facebook ή/και στην γειτονιά σας ότι δεν είστε ελέφαντας.

ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Mixologist: Ένας κλάδος στον οποίο το Πανεπιστήμιό μας έχει επενδύσει εδώ και δεκαετίες στην έρευνα και την τεχνογνωσία. Μάθε πως μπορείς να βάζεις το καλαμάκι στο ποτήρι τοποθετώντας το μεταξύ δείχτη και μεσαίου, πως να κοπανάς τον μαιντανό για να φτιάξεις λικέρ, πως να το γυρνάς στον ρυθμό του Dj το ποτήρι. Γίνε το επίκεντρο της μπάρας και εντόπισε περίεργες ονομασίες για ποτά που όλα μοιάζουν με mixed fruits χυμό.

Μπίζνες για πρώην τραπεζικούς: Έχεις πάρει το πακέτο πρόωρης αφυπηρέτησης στα 40 σου απ’ την τράπεζα όπου εργαζόσουν και δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά; Έλα σε μας. Μπορούμε να αναπτύξουμε μαζί σου το μπίζνες πλαν που πάντα ονειρευόσουν, όλες εκείνες τις στιγμές που ήσουν πίσω απ’ τα ταμεία και μετρούσες τα εικοσαεύρα του κάθε πρήχτη και σύντομα θα μπορείς να πηγαίνεις να καταθέτεις τα δικά σου στους πρώην συναδέλφους σου που -ηλιθιωδώς- δεν πήραν το πακέτο. Διάλεξε το μπίζνες που θες να κάνεις και εμείς έχουμε όλες τις απαντήσεις για την αλλαγή καριέρας που πάντοτε ονειρευόσουν.

Startupper: Μπορείς να πουλήσεις πάγο στους εσκιμώους; Αν όχι, το πανεπιστήμιό μας προσφέρει προγράμματα ειδικά για σένα. Δεν έχει σημασία η ιδέα ούτε η υλοποίησή της. Σημασία έχει να ξέρεις να κάνεις disrupt και pitch. Στο ειδικό αυτό πρόγραμμα σπουδών θα μάθεις πως να πουλήσεις τον εαυτό σου και μετά την ιδέα σου μέσα σε ένα επτάλεπτο και πως μπορείς να συνθέσεις κατανοητή πρόταση με 10 λέξεις αγγλικές και τρεις ελληνικές. Η τελευταία λέξη στον τομέα των επιχειρήσεων, μόνο στις σύγχρονες αίθουσες του πανεπιστημίου μας.

ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Συγγραφέας δελτίων τύπου για πολιτιστικές εκθέσεις: Εξειδίκευση στο copywriting κειμένων που αφορούν σε εικαστικές εκθέσεις. Στο πανεπιστήμιό μας θα εμπλουτίσεις μέσα από το διετές αυτό πρόγραμμα το λεξιλόγιό σου έτσι ώστε να μην καταλαβαίνει κανείς τι διαβάζει και τι είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείς να επικοινωνήσεις. Εξειδικευμένα courses για συγγραφή δελτίου τύπου «εικαστικής παρέμβασης» και «διαδραστικής παράστασης» θα προσφέρονται αποκλειστικά κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα.

Pre-wedding cinematographer: Κλάδος που αποσχίστηκε από το Audio Visual κομμάτι και έχει αποκτήσει ένα τετραετή κύκλο σπουδών αφιερωμένο στο επάγγελμα των ημερών. Τεχνικός εξοπλισμός που απαιτείται κατά την εγγραφή σας, drone και χειριστήριο. Μάθετε πως να ετοιμάζετε το γαμήλιο βίντεο σχεδόν πριν γίνει καν ο γάμος. Επενδύστε το με inspiring & romantic μουσική από music bank και κάντε το απαραίτητο μοντάζ για να μπορέσει να προβληθεί πριν ακόμα βάλει η νύψη το αριστερό λευκό γοβάκι.

Selfie photography: Ένα course που θα σας βοηθήσει επί δύο χρόνια μέρα-νύχτα να εξασκείστε στις σέλφι χωρίς σέλφι-στικ. Βρείτε την καλή σας πλευρά, κρύψτε τα κιλά σας, αναδείξτε τα πιο eye-catching σημεία του σώματός σας, χαμογελάστε κοιτάζοντας το υπερπέραν για να φαίνεστε όσο το δυνατόν πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με την ζωή σας. Στο Πανεπιστήμιό μας, είναι σημαντικό να αναφερθεί, πως εργοδοτούνται ακαδημαικοί με πλούσιο επιστημονικό έργο στα duckfaces και τις άβολες πόζες.

Loader