Η Κυπριακή Δημοκρατία το τερμάτισε χρηματοδοτώντας... ουροδοχείο σε σχήμα στημένης στα τέσσερα γυναίκας!

Η Κυπριακή Δημοκρατία το τερμάτισε χρηματοδοτώντας... ουροδοχείο σε σχήμα στημένης στα τέσσερα γυναίκας!

Η Κυπριακή Δημοκρατία το τερμάτισε χρηματοδοτώντας... ουροδοχείο σε σχήμα στημένης στα τέσσερα γυναίκας!
Ένα καθόλου-ρε-σεις-σεξιστικό προϊόν με την πιπιχορήγηση ΕΕ και κράτους

Μοιάζει με γκράντε τρολάρισμα όμως δεν είναι: Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ο χρηματοδότης του τελευταίου ίσως προϊόντος που θα σας ερχόταν στο μυαλό με την έγκριση και το έμβλημα της ΚΔ: Ενός ανδρικού... ουροδοχείου σε σχήμα καλλίγραμμης, πληθωρικής γυναίκας στημένης στα τέσσερα και με τουρλωμένο τον αλά-Kim Kardashian κώλο της όπου κατουράς σε μια τρύπα που βρίσκεται στη θέση του κεφαλιού.

Υπόψη ότι πάνω από τρία τινάγματα θεωρείται μαλακία

Προφανώς όταν είσαι κλινήρης το να κατουράς μέσα σε κάτι που μοιάζει να βγήκε απ’ τον τρισδιάστατο εκτυπωτή νεκρόφιλου serial killer πρέπει να είναι ζωτικής σημασίας, γι’ αυτό και η χρηματοδότηση του καθόλου σεξιστικού προϊόντος από την Κυπριακή Δημοκρατία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Διαρθρωτικά Ταμεία της ΕΕ στην Κύπρο, τα logo των οποίων φιγουράρουν σε εχμ περίοπτη θέση στη φωτογραφία της φοβερής αυτής καινοτομίας:

 Ε όχι και επιχορήγηση του κώλου. Πώς σας ήρθε πάλι αυτό;

Το προϊόν φέρει την υπογραφή μιας εταιρίας με έδρα τη Λευκωσία και προς το παρόν πωλείται μέσω της ιστοσελίδας της, όπου μπορεί κανείς να διαβάσει το σκεπτικό πίσω απ’ αυτή την απίστευτη σύλληψη: Ο Κύπριος CEO ανάρρωνε λέει μετά από εγχείρηση στο γόνατο, αποτέλεσμα ενός ατυχήματος σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας (προφανώς το “έπαθα ρήξη χιαστού γιατί επιμένω 45 χρονών βόρτος να παίζω φούτσαλ με τους κολλητούς” δεν ακούγεται και τόσο CEO-ish) κι επειδή δεν μπορούσε να πηγαίνει τουαλέτα αναγκαζόταν να κατουράει ως κοινός θνητός σε ένα απλό, πράσινο, πλαστικό δοχείο. Όταν (first world problem alert!) η φίλη του διεμήνυσε ότι “δεν θέλει αυτό αυτό το κακάσχημο πράγμα μαζί τους στην κρεβατοκάμαρα” του’ ρθε του CEO, όχι κατρούλα, αλλά η επιφοίτηση ότι “μπορεί και καλύτερα απ’ αυτό”. Πόσες φορές θα σας το πω, δεν τα βγάζω απ’ το μυαλό μου

Το θέμα αποκάλυψε το Γυναικείο Κίνημα της ΠΟΓΟ με σχετική ανακοίνωση όπου, αν και προϊόν για ούρηση, του τραβούν ένα ξεγυρισμένο χεσίδι (και πολύ καλά του κάνουν. Πάντως οι δημιουργοί του επιμένουν πως αποτελεί ένα ιδανικό δώρο για τον άντρα.

Σκέφτομαι την καημένη τη Λαρισαία που θα το προσφέρει λέγοντας "ουρίστε"

Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε την Κυπριακή Δημοκρατία για τη διουρητικότητα διορατικότητα που την χαρακτηρίζει ανακαλύπτοντας και χρηματοδοτώντας τέτοια λαμπρά παραδείγματα επιχειρηματικής καινοτομίας. Φαντάζομαι θ’ ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες λαμπρές ιδέες όπως πχ δοχείο αφοδεύσεως με τα αρχικά της Συνεργατικής (ΣΚΤ), πυελοδοχείο με τη μορφή του Χαμπιαούρη κλπ.

Σίγουρα ρε συ το χρησιμοποιείς για κατούρημα;
Loader