17 Apr 2019

Ο «τζιαι μιαν κοακόλα ζίρο»

Το Deliveryman σου παρουσιάζει 6 διαφορετικούς τύπους φαγητού!

Υπάρχουν έξι βασικοί τύποι ανθρώπων στο φαγητό και ο κάθε τύπος είναι μοναδικός προς τον τρόπο που επιλέγει το φαγητό του. Το Deliveryman σου αναλύει πιο κάτω αυτούς του έξι τύπους ανθρώπων:

Ο μεζετζιής

Πρόκειται για τον άνθρωπο τον παραδοσιακόν. Που ξέρει να απολαμβάνει τα ωραία της ζωής. Τζίνον που έννα σε δει να παθαίνεις ανατριχιαστικό σοκ πάνω στο ρούφημα του καραόλου τζιαι θα σου πει το κλασικό «ξέρει ο γάδαρος να φάει μαϊντανό; Κεφαλάκι; Μεζές! Ζαλατίνα; Αήχ. Ρέσι; Ώχχου μάνα μου.Τζίκλες, τσαμαρέλλα, μυαλά; Δόξα σοι ο Θεός!»

Ο «είμαι σε δίαιτα/ διατροφή» (τζιαι ο «έβαλα 3 κιλά τες γιορτές τζιαι πρέπει να τα χάσω»)

Μια ζωή τον θυμάσαι με μια κούπα σαλάτα να μασά ωμά λαχανικά. Ο άνθρωπος αυτός πάντα προσέχει τη διατροφή του, δύσκολα θα παρασυρθεί ενώ τον χαρακτηρίζουν η εγκράτεια και η επιμονή. Όπως επίσης και η έκφραση «πρέπει να χάσω 3 κιλά» (κι εσύ διερωτιέσαι πόθεν να τα χάσει).

Ο «τζιαι μιαν κοακόλα ζέρο»

Πάτε σε σουβλιτζίδικο. Παραγγέλνει μια mix ενισχυμένη με τυροκαυτερή, μαγιονέζα, 2 σταξιές μάρμπεκιου σος, μιαν πατάτες με κέτσαπ τζιαι μιαν ζέρο. Μιαν ζέρο ρε φίλε. ΜΙΑΝ ΖΕΡΟ. Προσέχει ο άνθρωπος.

Ο γκουρμέ (ένεχω ιδέα νάμπου τρώω αλλά γουστάρω το όνομα του)

Κάθε φορά που βλέπεις το πιάτο του, απορείς πώς είναι δυνατόν να χορταίνει με τα διαφημιστικά δείγματα φαγητού που του σερβίρουν. Θα παραγγείλει ότι πιο σπάνιο δει στο μενού. Ναι γεια σας, μπορώ να έχω τα πεντέμιση γραμμάρια σπάνιας διαστάυρωσης γαλοπούλας με τσαλαπετεινό των Ιμαλαΐων; Βέβαια αυτό τον κάνει να νιώθει πολύ περήφανος για τις διατροφικές του προτιμήσεις αφού το μότο του είναι πως «Χορταίνει με τα μάτια». Βασικά εν για να βάλει story στο instagram τζιαι να κάμει tag το Kitchen Island που το κάμνει αλλά τέλοσπαντων.

Ο bro

Ο άνθρωπος που θα παραγγείλει τσιλλήματα και θα κάτσει μαζί σου στες μπύρες. Δεν έχει τόση σημασία το τι θα φάει, αυτό που έχει σημασία είναι η παρέα. Η καλή παρέα. Τζιαι οι μπύρες. Οι τσακρίν μπύρες. Του θαλάμου. Με το σχιονούι τους. Μες το ποτήριν το κατεψυγμένο. Για πίννεις για εν πίννεις.

Ο gym freak (ή αλλιώς… σατζιήν)

Παραγγέλνει το πρωτεϊνούχο φαγητό του μετά από μισή ώρα, αφού έχει κάνει πάνω από δέκα ερωτήσεις στο σερβιτόρο για τις θερμίδες και τις σάλτσες, ενώ θα μουρμουρίσει σε όλους μες το γυμναστήριο για την άγνοια των σερβιτόρων σχετικά με τα nutrition facts ολόκληρου του μενού του εστιατορίου. Έρχεται το φαγητό και τον προσέχεις που αφαιρεί με χειρουργική ακρίβεια και το τελευταίο ίχνος λίπους από το φαγητό. Σατζιήν ρε φίλε. Σααααατζιήν! Εντωμεταξύ, σάννα τζιαι έππεσες;

Σχετικά με το Deliveryman

Το Deliveryman είναι η νέα ιστοσελίδα παραγγελίας φαγητού της Κύπρου. Είναι η πρώτη πλατφόρμα που έφερε σε επαφή το κυπριακό κοινό με την Ομαδική Παραγγελία, ενώ επιβραβεύει και τους χρήστες του μέσω του συστήματος πόντων καθώς και των μηνιαίων του διαγωνισμών.

Ο διαγωνισμός Απριλίου περιλαμβάνει 2 δωροεπιταγές αξίας €100, τις οποίες θα κερδίσουν 2 τυχεροί και θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο Deliveryman για να παραγγείλουν φαγητό ή καφέ! Μία παραγγελία = μία συμμετοχή.

Παράγγειλε τώρα και μπες στην κλήρωση!

Ιστορίες