9 May 2018

«Παρακαλώ να αφαιρεθούμε από τη λίστα σας» απάντησε ο ΚΟΤ σε αυτό το e-mail

«Ξέρετε πόσα τέτοια e-mail λαμβάνουμε καθημερινά», ειπώθηκε σε τηλεφωνική συνομιλία που ακολούθησε

«Ονομάζομαι Ξένια Γεωργίου, είμαι art director των Hermann Gourmet Cosmetics και επικοινωνώ μαζί σας γιατί θέλω να μοιραστώ τα υπέροχα νέα μας. Διακριθήκαμε! Μαζί με εμάς και η Κύπρος, για πρώτη φορά στην επιχειρηματική ιστορία! ... Είναι η πρώτη φορά που μια κυπριακή εταιρεία έχει λάβει αυτή την τόσο σημαντική παγκόσμια διάκριση...».

Τα παραπάνω αναφέρονται ανάμεσα σε ομολογουμένως αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα στο εισαγωγικό σημείωμα ενός αδιαμφισβήτητα χαρμόσυνου e-mail που, όπως κι όλα τα υπόλοιπα media, έτσι κι εμείς, λάβαμε από τη διεθνούς πια βεληνεκούς κυπριακή εταιρεία Hermann Gourmet Cosmetics.

Το σχετικό και λεπτομερέστατο δελτίο τύπου, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο κατά κοινή παραδοχή μπορεί να χαρακτηριστεί ως αρκετά διαφωτιστικό για τη σημασία της διάκρισης, το δημοσιεύσαμε στο αδερφάκι μας Impossible Works, το οποίο εξειδικεύεται στο οικονομικό ρεπορτάζ και σε επιχειρηματικά success stories.

Μεταξύ άλλων συναρπαστικών, στο δελτίο αναφέρονται τα παρακάτω:

... «Σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι το τηλεφώνημα που λάβαμε όχι μόνο ήταν αληθινό, αλλά ότι τιμούσε τα Hermann Gourmet Cosmetics ως την πρώτη κυπριακή εταιρεία με τη βράβευση Partner of Choice, του επίσημου Rolls-Royce Club».

«το βιβλίο διανέμεται παγκόσμια σε πάνω από 22 χιλιάδες μέλη και ιδιοκτήτες του πολυτελούς αυτοκινήτου, όπως επίσης σε ξενοδοχεία και θέρετρα πέντε αστέρων».

«Το αποκορύφωμα της βραδιάς για την κυπριακή ομάδα, ήταν η στιγμή που της απονεμήθηκε το πολυτελές βιβλίο με την καταχώρηση της Hermann Gourmet Cosmetics. Η επιτροπή του R.R.E.C. εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά που μια κυπριακή εταιρεία αναγνωρίστηκε για το επίπεδο ποιότητας της, ώστε να συμπεριληφθεί ισότιμα με κάποιες από τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο».

Eδώ στο μεταξύ είχαμε δημοσιεύσει πριν μερικούς μήνες και συνέντευξη με τη Φιλιώ Hermann, τη δραστήρια δημιουργό της εν λόγω κυπριακής εταιρείας.

Στην πορεία βεβαίως της ημέρας έμελλε να μάθουμε κι άλλα συναρπαστικά πράγματα, ολίγον τι διαφορετικής ωστόσο φύσεως. Το διαφωτιστικό e-mail που λέγαμε, ελήφθη όπως πληροφορηθήκαμε και από λειτουργό του πολυαγαπημένου μας και never cease to suprise us ΚΟΤ, ενός οργανισμού με άμεσο, όπως οι αφελείς υποψιαστήκαμε, ενδιαφέρον στο θέμα.

Ο λειτουργός ωστόσο μας εξέπληξε λίγο με την αντίδρασή του:

«Παρακαλώ να αφαιρεθούμε από τη λίστα σας» απήντησε.

Βλέπε Print Screen νούμερο 1:

Αντιλαμβανόμαστε βεβαίως πως ο άνθρωπος μπορεί πράγματι να λαμβάνει δεκάδες αχρείαστα e-mail καθημερινά. Συμπάσχουμε και συμπονούμε.

Λίγα ωστόσο ερωτηματικά μας προκαλεί ιδιαίτερα η αντίδρασή του λειτουργού, μετά την τηλεφωνική συνομιλία που επιχείρησε μαζί του η Art director της εν λόγω εταιρείας, η οποία ορθώς ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί του με αμεσότερο τρόπο τα ευχάριστα.

Καθημερινά, της είπε στο τηλέφωνο ο λειτουργός, λαμβάνουν εκατοντάδες αντίστοιχα δελτία. Ακόμη και από την Κίνα.

Bλέπε Print Screen νούμερο 2:

XM. Are you also like ... or is it just us? Nομίζαμε πως ειδικά αυτά τα του ποιοτικού τουρισμού ενδιαφέρουν πολύ τον ΚΟΤ. Όχι;

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

Ιστορίες