Κύπρος: Θέλουμε κούπες με σωστό περιεχόμενο

Κύπρος: Θέλουμε κούπες με σωστό περιεχόμενο

Κύπρος: Θέλουμε κούπες με σωστό περιεχόμενο
Με ζύμη βιώσιμη και λειτουργική

Ακολουθεί σοβαρό πολιτικό άρθρο που αφορά στην επιτομή της δικοινοτικής διπλωματίας στην νήσο Κύπρο:

Ασύλληπτο, αδιανόητο και αχαρακτήριστο το συμβαν με τις... κούπες τις οποίες εντόπισαν οι λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων στο σημείο διέλευσης του Αγίου Δομετίου!

Τις... κούπες (και να μην συγχίζονται με τις κούππες-δοχεία φαγητού φίλοι καλαμαράδες) εντόπισαν οι λειτουργοί που ανέκοψαν για έλεγχο όχημα ενοικιάσεως το οποίο οδηγούσε κάτοχος κυπριακού δελτίου ταυτότητας.

Ο κάτοχος κυπριακού δελτίου ταυτότητας είχε τοποθετήσει τις επίμαχες κούπες στο χώρο αποσκευών του οχήματός του. Οι κούπες, 200 στο σύνολο ήταν (αν είναι δυνατόν) κατεψυγμένες.

Όταν οι κούπες (απολογούμαστε για την συνεχή επανάληψη της λέξης αλλά είναι τόσο διασκεδαστικό) κατασχέθηκαν είναι, πάρα πολύ, σημαντικό να τονιστεί πως καταστράφηκαν επί τόπου.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων, δυστυχώς για εμάς, δεν έδωσε στη δημοσιότητα περιγραφή για το πως καταστράφηκαν οι εν λόγω 200 κούπες, πληροφορία η οποία θα μας ενδιέφερε τα μάλα.

Όπως και να 'χει, ο κομιστής των κούπων υποχρεούται να καταβάλει χρηματικό ποσό €200 για τις κατεψυγμένες κούπες (τις κούπες, φίλε μου).

Για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας, η ιστοσελίδα μας στηρίζει τις κούπες με σωστό περιεχόμενο για μία βιώσιμη και λειτουργική ζύμη.

*Το εν λόγω σοβαρότατο συμβάν, με τις κούπες, παρακολουθεί ο ρεπόρτερ της Avant Garde και δεν αφορά, επαναλαμβάνουμε, δεν αφορά στην στήλη Λαφαζαnews.

O. K.

Loader